Μουσικά Νέα

“SAFE PLACE” TO NEO ALBUM ΤΩΝ PINK VANITY ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

today26/04/2024 10

Background
share close

Οι Pink Vanity παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Safe Place”. To άλμπουμ περιέχει οχτώ τραγούδια, ανάμεσά τους και τα singles “No Happy Ending”, “Silver Lips” & “Metatraumatised” που κυκλοφόρησαν μαζί με τα video clips τους μέσα στην προηγούμενη χρονιά.

Οι Pink Vanity αφηγούνται μια σειρά από ξέφρενες ιστορίες. Με οδηγό τα ζωηρά riffs που αγκαλιάζονται από ήχους organ και Rhodes πλήκτρων, 70s αισθητική και έντονη διάθεση καυστικότητας, δομούν ένα σύνολο 8 σεναρίων που πηγάζουν από μία ταρακουνημένη πραγματικότητα. 

Πού καταφεύγει ο ανθρώπινος νους για να νιώσει ασφάλεια; Ποιο είναι εκείνο το μέρος που η ψυχή ψάχνει για να αναπνέει; Το Rock ‘n’ Roll είναι τρόπος ζωής, ή απλώς μια σκονισμένη ουτοπία;  Δύο αδέρφια που συνθέτουν ένα φωνητικό κόσμο, πολυδιάστατο μα και συγκεκριμένο ταυτόχρονα. Δύο πρωταγωνιστικές φωνές που ενώνονται σε μία. 

Τα τραγούδια του άλμπουμ ξεκίνησαν να δημιουργούνται από το 2021, ενώ χτίστηκαν και δοκιμάστηκαν μέσα από τις χαρακτηριστικές live εμφανίσεις τους. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν το 2023 στα Suono Studios με την υπογραφή του Alex Bolpasis στην παραγωγή.

To “Safe Place” είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή και κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την The Hubsters.

Pink Vanity – Bio

 

Οι Pink Vanity, είναι μια indie-rock μπάντα που δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2020 από τα αδέρφια Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Κρομμύδα. Συστήθηκαν στο κοινό με τα single τους “Late Night Pleasures” και ‘’Lost perception’’ ενώ το Iούνιο του 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο τους EP “Foggy Shots”. Στις 8 Μαρτίου 2024 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο ‘’Safe Place’’.

Από πρώτο τους live στο Ρομάντσο, τον Νοέμβριο του 2021, έχουν κάνει δεκάδες εμφανίσεις στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα λαμβάνοντας πολύ θερμές κριτικές. Απόρροια των δυναμικών τους live ήταν η εμφάνισή τους ως opening act των Balthazar στο Fuzz Club στις 16 Απριλίου 2022 αλλά και η συμμετοχή τους στο Release Athens Festival τον Ιούνιο του 2023 μαζί με τον Baxter Dury, τις Wet Leg και τους Madrugada

https://linktr.ee/pinkvanity

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Pulp, The Smile & More TBA
στο Release Athens Festival
την Πέμπτη 20 Ιουνίου
"Πόθεν Έσχες"
από το Σάββατο 11 Μαϊου
στο Θέατρο Βεάκη
"Αλιγάτορες"
από Παρασκευή έως Κυριακή
στο Θέατρο Γκλόρια
Οι Duran Duran έρχονται
στο Release Athens Festival
την Πέμπτη 18 Ιουλίου
Judas Priest, Accept
Bruce Dickinson 14 Ιουλίου
στο Release Athens Festival
"Anna & Margot"
από την Τετάρτη 3 Απριλίου
στο θέατρο Βαφείο
Megadeth live
στην Πλατεία Νερού
την Παρασκευή 14 Ιουνίου'24
"25 χρόνια ΟΝΑΡ"
την Παρασκευή 17 Μαϊου
στο Κύτταρο live
Piano City Athens 2024
100 κονσέρτα πιάνου
16, 17, 18, 19 & 20 Μαϊου
Τι είδε ο γιος της καθαρίστριας
κάθε Δευτέρα και Τρίτη
στο Θέατρο NOUS
Parov Stelar, Jain & Telenova
στο Release Athens Festival
το Σάββατο 15 Ιουνίου
dEUS
live στο Floyd
την Παρασκευή 7 Ιουνίου
0%