Μουσικά Νέα

H DELLA ΚΕΡΔΙΖΕΙ MME JURY AWARD ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ SINGLE ΜΕ ΤΙΤΛΟ “WASTE”

today23/01/2026 16

Background
share close

Η Della κερδίζει MME Jury Award και κυκλοφορεί το νέο single «waste»​

Η 15η Ιανουαρίου ήταν μια ιστορική στιγμή για τη Della, καθώς κέρδισε ένα βραβείο που αναμένεται να αλλάξει την κυπριακή μουσική όπως τη γνωρίζουμε. Δεν είναι μόνο η πρώτη Κύπρια στην ιστορία που προτάθηκε για βραβείο Music Moves Europe, αλλά χθες έγινε και η πρώτη που κέρδισε βραβείο κριτικής επιτροπής, λαμβάνοντας την υψηλότερη αναγνώριση για έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη στην Ευρώπη. Δεν πρόκειται για μικρό επίτευγμα – η νίκη της έβαλε την Κύπρο στον διεθνή μουσικό χάρτη και άνοιξε τον δρόμο για το μέλλον της ανεξάρτητης μουσικής στο νησί.

Η Della και η ομάδα της παρευρέθηκαν στην απονομή των βραβείων στο Groningen, μαζί με τους άλλους 14 υποψηφίους που επιλέχθηκαν και προτάθηκαν για τα βραβεία. Αμέσως μετά την απονομή, εμφανίστηκε στο φεστιβάλ ESNS στο Lutherse Church, σε μια ασφυκτικά γεμάτη εντυπωσιακή εκκλησία στην καρδιά της πόλης. Μαζί με τη μπάντα της, παρουσίασαν ένα εξαιρετικό σετ, στο οποίο συμπεριλήφθηκε και το νέο της single «waste», το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Άκουσε το «waste» στο louvanarecords.com/della.

Το νέο τραγούδι φέρνει «στοιχειωτικές» ακουστικές κιθάρες, σκοτεινές ηλεκτρονικές πινελιές και απαλά φωνητικά, που αναδεικνύουν μια πιο τρυφερή και σοβαρή πλευρά της καλλιτέχνιδας. Η Della θα κυκλοφορήσει σύντομα και το music video για το «waste». Μείνετε συντονισμένοι.

Η Louvana Records είναι το μοναδικό επίσημο κανάλι για όλα τα νέα που αφορούν τη Della. Για δημοσιογραφικές πληροφορίες, αιτήματα για συνεντεύξεις, bookings και υλικό καμπάνιας στο pr@louvanarecords.com

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Pantera live
στο Release Athens festival
την Πέμπτη 9 Ιουλίου
Σπύρος Γραμμένος
live στο Fuzz
το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου
Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου
κάθε Τετάρτη στο θέατρο Olvio
Van Gohh
The Immersive experience
από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
Φάος club
στο Σταυρό του Νότου plus
την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου
Η ομολογία της 4ης Ιανουαρίου
κάθε Δευτέρα & Τρίτη
στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια
Νεκρή φύση σε χαντάκι
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο studio Μαυρομιχάλη
Η Ωραία Ελένη στην
κοιλάδα των νεκρών ερώτων
στο Θέατρο RADAR
Οι Εύθυμες Κυράδες
του Ουϊνδσωρ
στο Θέατρο Διάχρονο
Caveman
κάθε Δευτέρα και Τρίτη
στο Θέατρο Αθηνών
Evelyn & Evelyn
στο Θέατρο 104
κάθε Σάββατο & Κυριακή
Πάνος Βλάχος live
στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
από τις 28 Φεβρουαρίου