Events

“ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΑ” ΜΑΓΔΑ ΒΑΡΟΥΧΑ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

today30/05/2026 38

Background
share close

ΜΑΓΔΑ ΒΑΡΟΥΧΑ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

«ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΑ»

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Special guests: Φωτεινή Βελεσιώτου, Papazό, Άρτεμις Κυριακοπούλου, Mike Βασιλειάδης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ

Εισιτήρια εδώ!

Μια συναυλία που ξεκίνησε ως μια αυθόρμητη μουσική συνάντηση και εξελίχθηκε σε ένα από τα live που συζητήθηκαν περισσότερο, έρχεται για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη.

Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος παρουσιάζουν το ανανεωμένο «Ακομπλεξ-Άριστα», σε μια βραδιά που δεν θα επαναληφθεί με τον ίδιο τρόπο: νέα ενορχήστρωση, ανανεωμένο πρόγραμμα, απρόβλεπτες συμπράξεις και special guest εμφανίσεις που μετατρέπουν τη συναυλία σε ξεχωριστό μουσικό γεγονός.

Στη σκηνή μαζί τους θα βρεθούν η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Papazό, η Άρτεμις Κυριακοπούλου, και ο Mike Βασιλειάδης, δημιουργώντας μια βραδιά γεμάτη συναντήσεις, ανατροπές και στιγμές που γεννιούνται μόνο μπροστά στο κοινό.

Με δικά τους τραγούδια αλλά και τραγούδια που αγαπούν να επανασυστήνουν, οι δύο καλλιτέχνες χτίζουν ένα πρόγραμμα χωρίς μουσικούς περιορισμούς: από τη συγκίνηση στην έκρηξη, από την οικειότητα στη γιορτή, από το απρόσμενο στο απολύτως αυθεντικό.

Το «Ακομπλεξ-Άριστα» δεν ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες και αυτό είναι το στοιχείο που έκανε το κοινό να το ακολουθήσει από τις χειμερινές εμφανίσεις στην Αθήνα μέχρι τις στάσεις του σε Ελλάδα και Κύπρο.

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή της Τεχνόπολης και προσκαλούν το κοινό σε μια βραδιά που υπόσχεται μουσική χωρίς φίλτρα, δυνατές συναντήσεις και μια εμπειρία που συμβαίνει μόνο ζωντανά.

INFO

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Παρασκευή 5 Ιουνίου

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00

Εισιτήρια

Προπώληση:
Ορθίων: 13€
Καθήμενων: 15€

Ταμείο:
Ορθίων: 17€

Προπώληση: 
more.com

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300
press@athens-technopolis.gr, www.athens-technopolis.gr   

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

"Πουτάνα ζωή"
για 4 μόνο παραστάσεις
στο Kukaracha theaterspace
Η Παναγία των Παρισίων
στο Ίδρ.Μείζονος Ελληνισμού
από τις 24 Οκτωβρίου
Ο άνθρωπος των θαυμάτων
στο Θέατρο Αλκμήνη
από την Κυριακή 4 Οκτωβρίου
Το φτερωτό άλογο
από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου
στο Θέατρο Βεάκη
"Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου"
στο Θέατρο Olvio
"Πηνελόπη"
έρχεται κάθε Κυριακή
στο Από Μηχανής Θέατρο
"Οι βρικόλακες"
από τις 25 Σεπτεμβρίου
στο Θέατρο RADAR
Harley Davidson bike show
9, 10 & 11 Οκτωβρίου
στο Θέατρο Πέτρας
Βασιλική Μιχαλοπούλου live
στο club του ΣτΝ
την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Beth Hart live
Δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού
την Τετάρτη 1η Ιουλίου
In motion
κάθε Κυριακή στις 11 το πρωϊ
στο Θέατρο Εν Αθήναις
"Το κιβώτιο"
για 11η χρονιά
στο studio Μαυρομιχάλη