Βιβλίο

“ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ – ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ” ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΤΖΑΝΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙ ΟΞΥ

today18/07/2025 5

Background
share close

Το Τετράδιο – Βιωματικές Ασκήσεις Αυτογνωσίας

Αγγελική Τζάνου

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Το ταξίδι της αυτογνωσίας είναι µακρύ και πολλές φορές επίπονο. Γι’ αυτό χρειάζεσαι στο πλάι σου έναν έµπειρο συνοδοιπόρο που θα σε προτρέπει να δίνεις καθηµερινά τον καλύτερο εαυτό σου, ενώ ασκείσαι στην αυτοπαρατήρηση και την αυτοφροντίδα.

Αυτό το τετράδιο δεν είναι απλώς ένας οδηγός ή ένα ηµερολόγιο. Αντίθετα, φιλοδοξεί να γίνει ένας προσωπικός χώρος έκφρασης, µια πρόσκληση να εξερευνήσεις τις σκέψεις, τα συναισθήµατα και τις επιθυµίες σου µε τον τρόπο που σου ταιριάζει καλύτερα.

Περιλαµβάνει ποικίλες βιωµατικές ασκήσεις διαχείρισης συναισθημάτων, εσωτερικής παρατήρησης και σύνδεσης µε το σώμα, καθώς επίσης και πλούσιο ψυχοεκπαιδευτικό υλικό που θα σε φέρει πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό, πιο κοντά σε µια ποιοτική και αυθεντική ζωή.
Σε µια ζωή που αξίζει να τη ζεις.

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Η Αγγελική Τζάνου μας συστήνεται σε α’ ενικό:

«Από τα αμφιθέατρα των πανεπιστημίων μέχρι το φωτεινό γραφείο μου στην καρδιά της Αθήνας, το ταξίδι μου στον κόσμο της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας είναι μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης και αλληλεπίδρασης. Με αγάπη και αφοσίωση, μοιράζομαι την προσωπική μου εξέλιξη και γνώση, και γίνομαι φάρος για αυτούς που αναζητούν μια πλούσια και αυθεντική ζωή».

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Morrissey, Supergrass &
The Damned @Release Athens
την Τετάρτη 16 Ιουλίου
Beth Gibbons
στο Release Athens festival
την Κυριακή 20 Ιουλίου
Gojira, Lacuna Coil etc.
το Σάββατο 19 Ιουλίου
στο Release festival 2025
Kylie Minogue & Loreen
στο Release Athens festival
την Παρασκευή 18 Ιουλίου
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
από τις 3/6 έως τις 3/10
στο Θέατρο Βράχων
Αντιγόνη του Σοφοκλή
σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Οι Covenant έρχονται
στο Θέατρο Πέτρας
το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου
Dream Theter, Mastodon etc.
στο Release Athens Festival
την Τετάρτη 23 Ιουλίου
Η Ταράτσα του Φοίβου
από την Τετάρτη 28 Μαϊου
στο Θέατρο Άλσος
12o Φεστιβάλ Ελάτειας
από τις 31 Ιουλίου
έως τις 3 Αυγούστου
Ο Μόγλης
και το βιβλίο της ζούγκλας
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Roads festival 2025
5, 6 & 7 Σεπτεμβρίου
στο Θέατρο Πέτρας