Βιβλίο

“ΣΕΞ” ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ DAVID BAKER ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

today08/08/2025 3

Background
share close

Σεξ

Πώς άρχισε το σεξ; Πώς εξελίχθηκε να είναι τόσο πολυποίκιλο και περίπλοκο στους ανθρώπους; Τι επίδραση έχει η γενετική μας κληρονομιά στην ερωτική μας ζωή σήμερα; Και πώς θα είναι το σεξ στο μέλλον; Η ιστορία του σεξ από τις απαρχές της ζωής μέχρι τα σεξομπότ.

Μια συναρπαστική ιστορία

που θα σας απορροφήσει από την αρχή ως το τέλος!

Η ιστορία του σεξ από τις απαρχές της ζωής μέχρι τα σεξομπότ σε μια αποκαλυπτική, και σίγουρα μοναδική, παρουσίαση της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Πώς άρχισε το σεξ;
Πώς εξελίχθηκε σε κάτι τόσο πολυποίκιλο και περίπλοκο για τους ανθρώπους;
Ποια επίδραση έχει η γενετική μας κληρονομιά στην ερωτική μας ζωή σήμερα;
Και πώς θα είναι το σεξ στο μέλλον;

Συνδυάζοντας χιούμορ αλλά και ακριβή επιστημονικά δεδομένα, ο David Baker καθοδηγεί τους αναγνώστες στην κατανόηση μιας από τις βαθύτερες και αδιάκοπες δυνάμεις της ανθρώπινης φύσης.
Ξεκινάει από το εξελικτικό οικογενειακό μας δέντρο (από τους δεινόσαυρους, τα πρωτεύοντα και τους πρώτους ανθρώπους), συνεχίζει εξετάζοντας πώς άλλαξε το σεξ στην τροφοσυλλεκτική και την αγροτική εποχή, για να φτάσει στο παρόν, με την αλλοπρόσαλλη ποικιλία παθών, παρορμήσεων και φετίχ, και να προβληματιστεί για το μέλλον.

Στο βιβλίο αυτό, ο Μπέικερ μας παίρνει συνεπιβάτες σε ένα ταξίδι που ξεκινάει από τις απαρχές της ζωής, διανύει τις χαοτικές επεμβάσεις της εξέλιξης, που δημιούργησαν την ανθρώπινη ανατομία και τα ένστικτα, και χώνει τη μύτη του σε κάθε στάδιο της ανθρώπινης ιστορίας, καταδεικνύοντας σε πόσο μεγάλο βαθμό έχει δώσει μορφή το σεξ σε όλες σχεδόν τις πλευρές της κοινωνίας μας. […] διαφωτιστικό και ταυτόχρονα ψυχαγωγικό, το βιβλίο που θέτει υπό αμφισβήτηση την κατανόησή μας για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα.
Από τον πρόλογο του Simon Whistler

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Ελεωνόρα Ζουγανέλη live
στην Τεχνόπολη
την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου
45ο River Party
στο Νεστόριο Καστοριάς
από την 1η έως τις 3 Αγούστου
Σπύρος Γραμμένος live
στην Τεχνόπολη
την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου
Πάνος Βλάχος live
στο Θέατρο Βράχων
την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
από τις 3/6 έως τις 3/10
στο Θέατρο Βράχων
Αντιγόνη του Σοφοκλή
σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Οι Covenant έρχονται
στο Θέατρο Πέτρας
το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου
Death Disco open air festival
στην Τεχνόπολη
20 & 21 Σεπτεμβρίου
Σκιαδαρέσες live
στο Θέατρο Βράχων
την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου
6o Compartments dance project
από τις 21/9 μέχρι τις 5/10
στο Θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ
Ο Μόγλης
και το βιβλίο της ζούγκλας
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Roads festival 2025
5, 6 & 7 Σεπτεμβρίου
στο Θέατρο Πέτρας