Events

“ΠΑΓΙΔΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ” Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟ CAJA DE MUSICA ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ 11 & 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

today15/02/2024 138

Background
share close

«Παγίδα ο χρόνος»

Μία μουσική πρόταση του Γιώργου Λιάρου

Κυριακές 11 & 18 Φεβρουαρίου στο Caja de musica

«Πόσες φορές άραγε ο καθένας μας έχει βρεθεί παγιδευμένος στον χρόνο, όπως κι αν εκείνος τον ορίζει… Άλλοτε αργός, άλλοτε γρήγορος, ρυθμικός, αξεπέραστος… Ο ψυχικός μου ιστός παγιδεύεται από το σήμερα, το χθες, το αύριο και το τώρα, κι εγώ προσπαθώ να παγώσω τον χρόνο για να νιώσω ελεύθερος και κυβερνήτης του εαυτού μου. Έτσι ακριβώς είναι η μουσική, σε ταξιδεύει, σε ελευθερώνει από τον χρόνο παγώνοντάς τον. Αρκεί μόνο αυτή η μικρή στιγμή, ώστε να ξέρεις ποιος είναι ο επόμενος προορισμός πριν βρεθείς ακυβέρνητος στον χρόνο ξανά».

Ο Γιώργος Λιάρος επιστρέφει μετά από 11 χρόνια, με δύο μουσικές συναυλίες στο Caja de musica στις 11 & 18 Φεβρουαρίου 2024, για να μοιραστεί όλες τις μουσικές ανησυχίες του.

Μαζί του πέντε εξαιρετικοί μουσικοί, ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν, τα πλήκτρα & την ενορχήστρωση, ο Γιώργος Κοντογιάννης στη λύρα, ο Στέφανος Δορμπαράκης στο κανονάκι, ο Μανούσος Κλαπάκης στα κρουστά και η Στέλλα Τέμπρελη στο βιολοντσέλο.

Συνοδοιπόροι του σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι θα είναι αρκετοί φίλοι, όπως η Ανδριάννα Μπάμπαλη, η Ρούλα Τσέρνου, η Κωνσταντίνα Πάτση, η Αγγελική Παρδάλη, ο Βασίλης Γραμματικός (στη γκάιντα) & ο Κωνσταντίνος Καραμέσιος (Dusty).

Ο καθένας με το δικό του ιδιαίτερο ηχόχρωμα, θα μας ταξιδέψουν για δυόμιση ώρες με την ελπίδα να παγιδεύσουμε τον χρόνο. Το πρόγραμμα θα αποτελείται από τραγούδια και μουσικές του Γιώργου Λιάρου που έχει γράψει για τις παραστάσεις του «Ημερολόγιο», «Γκρίζος Έρωτας», «Ο Δάσκαλος», καθώς και ακυκλοφόρητα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο του, σε στίχους Κατερίνας Χατζηκουμπάρογλου, Γιώργος Μακρής, Τάνιας Γρεμή, Έλενας Πετροπούλου, Κατερίνας Παναγοπούλου, Σάββα Τσαλίκη, Κώστα Καραμέσιου (Dusty) και Γιώργου Λιάρου.

Επίσης, θα ακουστούν για πρώτη φορά διασκευασμένα παραδοσιακά τραγούδια, προερχόμενα από τις περιοχές Κωσταράζι Καστοριάς, Μέτσοβο, Κάρπαθο, Σκύρο, Περαχώρα Κορινθίας, Βόρεια Θράκη, Ελαφόνησο και Λέρο, καθώς και πολλές εκπλήξεις.

INFO:

Σινώπης 27, Αθήνα

Κυριακές 11 & 18 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 20:00

Είσοδος: 10 ευρώ

Κρατήσεις: 6945166085 & info@cajademusica.gr

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Ελεωνόρα Ζουγανέλη live
στην Τεχνόπολη
την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου
45ο River Party
στο Νεστόριο Καστοριάς
από την 1η έως τις 3 Αγούστου
Σπύρος Γραμμένος live
στην Τεχνόπολη
την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου
Πάνος Βλάχος live
στο Θέατρο Βράχων
την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
από τις 3/6 έως τις 3/10
στο Θέατρο Βράχων
Αντιγόνη του Σοφοκλή
σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Οι Covenant έρχονται
στο Θέατρο Πέτρας
το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου
Death Disco open air festival
στην Τεχνόπολη
20 & 21 Σεπτεμβρίου
Σκιαδαρέσες live
στο Θέατρο Βράχων
την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου
12o Φεστιβάλ Ελάτειας
από τις 31 Ιουλίου
έως τις 3 Αυγούστου
Ο Μόγλης
και το βιβλίο της ζούγκλας
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Roads festival 2025
5, 6 & 7 Σεπτεμβρίου
στο Θέατρο Πέτρας