Events

Η ΛΙΝΑ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ JAZZET MUSIC HALL ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

today06/04/2026 26

Background
share close

Η Λίνα Ροδοπούλου στο Jazzèt Music Hall

Παρασκευή 24 Απριλίου

«Η Κέλτικη Άρπα συναντά τη Μεσόγειο»

Η Λίνα Ροδοπούλου αποτελεί μια ξεχωριστή παρουσία στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή και τη μοναδική Ελληνίδα μουσικό που ενώνει τα παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας με τις μουσικές της Μεσογείου, μέσα από τον μαγικό και ιδιαίτερο ήχο της Κέλτικης Άρπας.

Με πολυετή καλλιτεχνική πορεία και προσωπική δισκογραφία που περιλαμβάνει τόσο γαλλόφωνα όσο και ελληνόφωνα τραγούδια, παρουσιάζει την Παρασκευή 24 Απριλίου στην σκηνή του Jazzèt Music Hall, ένα πρόγραμμα γεμάτο γνωστές και αγαπημένες μελωδίες. Το ρεπερτόριο κινείται ανάμεσα στην έντεχνη ελληνική σκηνή και το διεθνές τραγούδι, παντρεύοντας την παράδοση με σύγχρονες μουσικές επιρροές.

Στις ζωντανές της εμφανίσεις κυριαρχούν το έντονο ταμπεραμέντο, το κέφι και οι δυνατές, εκφραστικές ερμηνείες, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα άμεσης επικοινωνίας με το κοινό. Η Λίνα Ροδοπούλου επί σκηνής πλαισιώνεται πάντα από εξαιρετικούς μουσικούς, με τους οποίους συνδιαμορφώνει έναν ήχο πλούσιο, πολυεπίπεδο και βαθιά συναισθηματικό.

Μαζί της, οι Σπύρος Ροντογιάννης στα σαξόφωνο, κλαρίνο, φλάουτο, Γιώργος Τσολάκος στα πλήκτρα, και Γιάννης Ευσταθόπουλος στα κρουστά.

Η συναυλία της, υπόσχεται μια μουσική διαδρομή που γεφυρώνει πολιτισμούς, εποχές και ηχοχρώματα, προσφέροντας στο κοινό μια αυθεντική και ζωντανή εμπειρία γεμάτη συναίσθημα και ρυθμό.

 

Παρασκευή 24 Απριλίου
Jazz
èt Music Hall

Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι, 12461

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: 12€ (ελάχιστη κατανάλωση: 6€)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 5815626

Λεωφορεία: 731, 845, 892, Α15 & Μετρό Μ3 – Στάση Αγία Μαρίνα (15΄με τα πόδια)

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Pantera live
στο Release Athens festival
την Πέμπτη 9 Ιουλίου
Βασιλική Μιχαλοπούλου
στο club του ΣτΝ
το Σάββατο 25 Απριλίου
Χαϊνηδες live
@Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
τη Δευτέρα 8 Ιουνίου
Van Gohh
The Immersive experience
από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
Girls & Boys
από τις 17 Απριλίου
στο Θέατρο Αλάμπρα
Piano City Athens 2026
από 9 έως 18 Μαϊου
σε διάφορα σημεία της Αθήνας
Νεκρή φύση σε χαντάκι
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο studio Μαυρομιχάλη
Η Ωραία Ελένη στην
κοιλάδα των νεκρών ερώτων
στο Θέατρο RADAR
Οι Εύθυμες Κυράδες
του Ουϊνδσωρ
στο Θέατρο Διάχρονο
Caveman
κάθε Δευτέρα και Τρίτη
στο Θέατρο Αθηνών
Evelyn & Evelyn
στο Θέατρο 104
κάθε Σάββατο & Κυριακή
Πάνος Βλάχος live
στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
από τις 28 Φεβρουαρίου