Events

“ICHNOLOGY SOLO TOUR” O ASAF AVIDAN ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ

today29/04/2024 13

Background
share close

ASAF AVIDANICHNOLOGY SOLO TOUR

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 – ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

https://www.more.com/music/asafavidanlykabittos/

«O Asaf Avidan είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους που έχω δει. Τραγουδάει όπως θέλει, κάνει τη φωνή του ό,τι θέλει, παίζει σπουδαία κιθάρα, απίθανο πιάνο, φυσαρμόνικα, κρουστά, λυσσάει κατά βούληση στο καζού, γράφει τραγούδια που το καθένα αποτελείται από τρία ή τέσσερα άλλα τραγούδια, ενορχηστρώνει παπάδες, στήνει την μπάντα με απόλυτη ακρίβεια, έχει κίνηση χορευτή και λόγο ηθοποιού, είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους καλλιτέχνες του καιρού μας.

 Ο Asaf Avidan ξορκίζει τους δαίμονές του. Γράφει τραγούδια που μιλάνε για χαμένους έρωτες, αλλαγές κατεύθυνσης, παλιές ελπίδες, καινούργιες ελπίδες, ανθρώπους που συναντά, ανθρώπους που ποτέ δεν συνάντησε κι έναν εαυτό που παλινδρομεί ανάμεσα στις παλιές και τις καινούργιες πληγές.

 Ο Asaf Avidan είναι η επιτομή της σύγχρονης pop. Μέσα στις φλέβες του κυλάει ο David Bowie, ο Prince, ο Leonard Cohen, ο Marc Almond, η Lotte Lenya, ο James Brown, η Amy Winehouse, ο Bryan Ferry. Είναι μαζί τους σε συνεχή διάλογο και με κάποιον μαγικό τρόπο όλοι τραγουδούν με τη δική του μοναδική φωνή.

 Ο Asaf Avidan είναι ένα βερολινέζικο καμπαρέ του Μεσοπολέμου. Ολομόναχος. Δεν έχει ανάγκη χαμηλό φωτισμό, δεν έχει ανάγκη ειδικά κοστούμια, δεν έχει ανάγκη από χορευτές ή χορεύτριες γύρω του, δεν έχει καν ανάγκη τον Kurt Weill.

 Ο Asaf Avidan ξέρει καλά ότι η Τέχνη είναι Σχέση. Σχέση με τον εαυτό και μάλιστα με τα πιο κρυμμένα του κομμάτια. «Ταξίδι στην αλήθεια και την τιμιότητα». Σχέση με τον θεατή και τον ακροατή γιατί ακόμη κι αν δεν υπήρχαμε χθες στο Ηρώδειο, εκείνος θα έκανε ακριβώς το ίδιο show. «Όμως αυτή θα ήταν μια ατελής πράξη». Μόνο η παρουσία, η μοναδικότητα του καθενός από εμάς, θα μπορούσε να μετουσιώσει την Πράξη σε Σχέση, άρα σε Τέχνη. Έτσι ακριβώς έγινε.»

Γιώργος Φλωράκης για τη συναυλία του Asaf Avidan, Ηρώδειο 2022

Πέντε χρόνια από την τελευταία του σόλο παράσταση, ο Asaf Avidan επιστρέφει μόνος στη σκηνή για τη νέα – Ichnology Solo Tour.

O Asaf θα πλοηγηθεί απρόσκοπτα ανάμεσα στις οικείες σερενάτες του, τη χαρισματική του αφήγηση και την ενεργητική πολυοργανική μαγεία του και το κοινό θα απολαύσει μια αξέχαστη βραδιά από έναν πραγματικά ξεχωριστό καλλιτέχνη της εποχής του.

#AsafAvidan  #ICHNOLOGY

 

Βρείτε τον Asaf Avidan: https://AsafAvidan.lnk.to/linktree

 

 

ASAF AVIDAN

ICHNOLOGY SOLO TOUR

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:30

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Chris Isaak live
Δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού
το Σάββατο 13 Ιουνίου
ΠΟΥ ΣΤΑ ΡΑ
στο Θέατρο Μαβίλη
από την Δευτέρα 1η Ιουνίου
Χαϊνηδες live
@Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
τη Δευτέρα 8 Ιουνίου
David Byrne live
στο SNF Nostos by Release
την Κυριακή 21 Ιουνίου
Jean Michel Jarre live
στο SNF Nostos by Release
την Δευτέρα 22 Ιουνίου
Gorillaz etc. live
στο SNF Nostos by Release
την Πέμπτη 25 Ιουνίου
13o φεστιβάλ Ελάτειας
στο δάσος της Ελάτειας
30 Ιουλίου με 2 Αυγούστου
Anilio park festival
στο Χιονοδρομικό Ανηλίου
7, 8 & 9 Αυγούστου
Helmos mountain festival
στον Χελμό Καλαβρύτων
19, 20, 21 & 22 Ιουνίου
Beth Hart live
Δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού
την Τετάρτη 1η Ιουλίου
Plastiras Lake festival 2026
στο Βοτανικό Κήπο Νεοχωρίου
9, 10, 11 & 12 Ιουλίου
Sabaton, Savatage & Epica
στο Release Athens festival
το Σάββατο 25 Ιουλίου