Events

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

today09/03/2025 39

Background
share close

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου στο Σταυρό του Νότου (+plus)

Παρασκευή 14 Μαρτίου

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου μας προσκαλεί στη σκηνή του Σταυρού του Νότου (+plus), την Παρασκευή 14 Μαρτίου,  για να μας ξεσηκώσει και πάλι με το live και τη ζωντάνια της!  

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου, σε σύντομα χρονικό διάστημα, έχει ξεχωρίσει και έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με το πρώτο της προσωπικό album με τίτλο «Ενδεχόμενα» (στίχοι – μουσική: Γιώργος Καψάσκης, Minos – Emi) είναι σίγουρο πως ήρθε για να μείνει!

Με την ακουστική μπαλάντα «Είναι Κρίμα» και το up tempo «Ενδεχόμενα» που κέρδισαν τη θέση τους στα ελληνικά ραδιόφωνα, το δυναμικό «Περιμένω» που σηκώνει απ’ τη θέση τους μικρούς και μεγάλους στις ζωντανές εμφανίσεις της, το ήδη αγαπημένο «Απ’ το λίγο που σε ξέρω» με το οποίο μας συστήθηκε για πρώτη φορά, αλλά και με πρωτότυπες διασκευές παλιών και καινούργιων αγαπημένων τραγουδιών του ελληνικού ρεπερτορίου, η Βασιλική μας συστήνει τον δικό της μουσικό κόσμο.

Με επιρροές από τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Γιάννη Αγγελάκα, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, έως τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Goran Bregovic, η Βασιλική μέσα από τη χαρακτηριστική της ερμηνεία και τον ξεχωριστό ήχο της μπάντας της, ακροβατεί από το ρυθμικό στο εσωστρεφές, παρασύροντάς μας στο πολύπλευρο μουσικό της σύμπαν.

Παίζουν οι μουσικοί: Αλέξης Στενάκης (πλήκτρα), Τάσος Γιαννούτσος (κιθάρα), Γιώργος Κάστανος (πνευστά), Χρήστος Χλιούρας (τύμπανα) και Αλέξης Νασσάτι (μπάσο).

Η φωτογραφία της αφίσας είναι της Μαρίζας Καψαμπέλη και το artwork της του Δημήτρη Παναγιωτακόπουλου.

Παρασκευή 14 Μαρτίου
Ώρα έναρξης | 22:00
Ώρα προσέλευσης | 21:30
Σταυρός του Νότου (+plus)
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. Kρατήσεων| 210 9226975
Είσοδος: 12 ευρώ

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Ελεωνόρα Ζουγανέλη live
στην Τεχνόπολη
την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου
45ο River Party
στο Νεστόριο Καστοριάς
από την 1η έως τις 3 Αγούστου
Σπύρος Γραμμένος live
στην Τεχνόπολη
την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου
Πάνος Βλάχος live
στο Θέατρο Βράχων
την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
από τις 3/6 έως τις 3/10
στο Θέατρο Βράχων
Αντιγόνη του Σοφοκλή
σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Οι Covenant έρχονται
στο Θέατρο Πέτρας
το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου
Death Disco open air festival
στην Τεχνόπολη
20 & 21 Σεπτεμβρίου
Σκιαδαρέσες live
στο Θέατρο Βράχων
την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου
12o Φεστιβάλ Ελάτειας
από τις 31 Ιουλίου
έως τις 3 Αυγούστου
Ο Μόγλης
και το βιβλίο της ζούγκλας
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Roads festival 2025
5, 6 & 7 Σεπτεμβρίου
στο Θέατρο Πέτρας