Events

Η ΚΕΛΛΥ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΣΤΟ MAJOR SEVEN ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΪΟΥ

today02/05/2025 6

Background
share close

Η Κέλλυ Βουδούρη στο Major Seven

Τετάρτη 7 Μαΐου

Η Κέλλυ Βουδούρη μας προσκαλεί σε μία μοναδική συναυλία την Τετάρτη 7 Μαΐου στη μουσική σκηνή Major Seven στο Μεταξουργείο!

Η Κέλλυ Βουδούρη θα μας παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα αποκλειστικά με τραγούδια που έχουν δισκογραφηθεί από άντρες ερμηνευτές! Από το «Αγύριστο κεφάλι» του Μίλτου Πασχαλίδη και το «Μια βόλτα στα βαθιά» του Σωκράτη Μάλαμα έως τον «Βόσπορο» του Αλκίνοου Ιωαννίδη και τον «Νότο» των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Μπάμπη Στόκα, η Κέλλυ μας παρουσιάζει την δική της μουσική εκδοχή!

Αφορμή για την ιδέα της συγκεκριμένης μουσικής παράστασης είναι η επανεκτέλεση και πρόσφατη κυκλοφορία του τραγουδιού «Λογικός εκ γενετής», σε στίχους του Θοδωρή Τσάτσου και μουσική του Σπύρου Παρασκευάκου, που πρωτοκυκλοφόρησε με τη φωνή του Θοδωρή Τσάτσου στο album “Το πιο δικό μου ψέμα»!

Μαζί της παίζουν οι μουσικοί Γιώργος Καυγάς στην κιθάρα και στο μπουζούκι,  Μάριος Ιβάν Παπούλιας στο βιολί, Αλέξης Στενάκης στο πιάνο, Φάνης Τσουγκριάνης στο μπάσο και Χρήστος Χλιούρας στα τύμπανα.

Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Βαφειάδης
Φωτογραφία: Γιώτα Εφραιμίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Ευάγγελος Νετζίμπα 

Τετάρτη 7 Μαΐου 

Ώρα έναρξης: 21.30

Γενική είσοδος: 12€

Ανέργων και πολυτέκνων: 8€

Major Seven: Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 – Mεταξουργείο

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6947178970

Λίγα λόγια για την Κέλλυ Βουδούρη

Η Κέλλυ Βουδούρη είναι μια τραγουδίστρια με επιρροές κυρίως από την έντεχνη-λαϊκή και ροκ ελληνική μουσική. Έχει πολυετή διαδρομή σε ζωντανές εμφανίσεις από μικρές σκηνές μέχρι μεγάλες συναυλίες. Το 2017 εκπροσωπώντας την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα, έφτασε έως τον τελικό του “The rising star” και την επόμενη χρονιά περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα μαζί του. Στη δισκογραφική της διαδρομή πρωτοεμφανίζεται με το τραγούδι «Δε θα σαφήσω πίσω», ένα τραγούδι-καταγγελία ενάντια στον πόλεμο. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια συμμετέχει επίσης με τα τραγούδια «Ο Λυγμός του Θηρίου» και «Πάμε μια βόλτα», στο δίσκο «Εξωγήινος» των Θοδωρή Τσάτσου και Δημήτρη Ιλεμόσογλου.

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Piano City Athens 2025
σε σημεία σε όλη την Αθήνα
από τις 12 έως τις 17 Μαϊου
Μαρία Κουτσουρλή live
στο Σταυρό του Νότου club
την Τρίτη 6 Μαϊου
"Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα" από την 1η
Μαρτίου στο Θέατρο Διάχρονο
Βασιλική Μιχαλοπούλου
στο club του ΣτΝ
το Σάββατο 26 Απριλίου
"Φωτιά και νερό"
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο Θέατρο Άβατον
Agenda
κάθε Τετάρτη & Πέμπτη
στο Θέατρο Altera Pars
The Last Drive live
στο Gagarin 205
14 & 15 Μαρτίου 2025
The Murder Capital
στο Gagarin 205
στις 30 Μαϊου 2025
Ορφέας Περίδης
στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα
1, 8, 15, 22/2 & 1/3
"Μικρές κυρίες"
από την Κυριακή 3 Νοεμβρίου
στο Θέατρο Alhambra
"Mein Komplex"
από τις 10 Ιανουαρίου
στο Από Μηχανής θέατρο
Planet of Zeus live
το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου
στο Floyd live music venue