Μουσικά Νέα

“ΑΚΑΘΑΡΤΟΙ” ΝΕΟ SINGLE ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΒΗΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ

today14/10/2024 59

Background
share close

«Ακάθαρτοι»: Νέο Single από τον Βέβηλο και την Ματούλα Ζαμάνη

“Θα κάτσουμε σε μια μεριά εμείς οι λυπημένοι
από τα μάτια μας νερό να τρέξει σαν ποτάμι
και με το αίμα το ζεστό που βγαίνει απ’τη παλάμη
να ξεπλυθούν οι ακάθαρτοι, να πιούν οι διψασμένοι”

Ο Βέβηλος, ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της ελληνικής ραπ σκηνής, συναντά την ανατρεπτική ερμηνεύτρια Ματούλα Ζαμάνη σε μια νέα μουσική δημιουργία. Το τραγούδι «Ακάθαρτοι» ανήκει στον επερχόμενο δίσκο του Βέβηλου “Το Βιβλίο των σκιών”, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου.

Η μουσική σύμπραξη των δύο αυτών καλλιτεχνών συνδυάζει τη δύναμη των στίχων του Βέβηλου με την μελωδική και πλούσια φωνή της Ζαμάνη, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα γεμάτη συναίσθημα. Το πολυφωνικό της τραγουδίστριας παραπέμπει σε μοιρολόι και ταξιδεύει τους ακροατές στις πιο βαθιές τους σκέψεις.

Το κομμάτι συνοδεύεται από ένα μυσταγωγικό βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Μάριου Τσιπόπουλου, το οποίο οπτικοποιεί την αέναη μάχη του ανθρώπου με τις ενοχές, τα πάθη και τους εθισμούς του.

Η νέα κυκλοφορία είναι διαθέσιμη στο YouTube και στο Spotify, και αναμένεται να αγαπηθεί από το κοινό προσφέροντας έναν ήχο που γεφυρώνει δύο κόσμους: αυτόν του ραπ και της ελληνικής μουσικής παράδοσης.

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Pantera live
στο Release Athens festival
την Πέμπτη 9 Ιουλίου
Βασιλική Μιχαλοπούλου
στο club του ΣτΝ
το Σάββατο 25 Απριλίου
Χαϊνηδες live
@Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
τη Δευτέρα 8 Ιουνίου
Van Gohh
The Immersive experience
από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
Girls & Boys
από τις 17 Απριλίου
στο Θέατρο Αλάμπρα
Piano City Athens 2026
από 9 έως 18 Μαϊου
σε διάφορα σημεία της Αθήνας
Νεκρή φύση σε χαντάκι
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο studio Μαυρομιχάλη
Σάκης Καραθανάσης
στη Μουσική Σκηνή Ράδιο
την Τετάρτη 20 Μαϊου
Οι Εύθυμες Κυράδες
του Ουϊνδσωρ
στο Θέατρο Διάχρονο
Caveman
κάθε Δευτέρα και Τρίτη
στο Θέατρο Αθηνών
Evelyn & Evelyn
στο Θέατρο 104
κάθε Σάββατο & Κυριακή
Πάνος Βλάχος live
στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
από τις 28 Φεβρουαρίου