Events

“ΑΓ(Ρ)ΙΑ ΝΥΧΤΑ” ΣΕΞΠΥΡ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ CAJA DE MUSICA ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

today10/12/2024 63

Background
share close

Ο Σέξπυρ και ο  Αριστοτέλης Ρήγας σας χτυπάνε μεταφορικά την πόρτα και ρωτάνε: “Να τα πούμε;”. Εσείς τους λέτε “πείτε τα” και αυτοί σου λένε: “Μπάσταρδε πονάνε οι λέξεις, τα λέεεεεμε”. Μετά τους λέτε: “Τι λέτε;” και αυτοί λένε: “Τα παμε”.

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν! Ο ράπερ Σέξπυρ, ενώνει τις δυνάμεις του με τον stand-up comedian Αριστοτέλη Ρήγα, και δημιουργούν ένα μουσικό / κωμικό υβρίδιο που ακόμα ψάχνουμε λέξεις να το περιγράψουμε. Μαζί τους, ο κρητικός stand-up comedian Βαγγέλης Χατζηδάκης, ο οποίος θα δημιουργήσει με τη σειρά του στιγμές γέλιου με άρωμα γαμοπίλαφου!

Και επειδή καμία σουρεαλιστική βραδιά δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς μουσική, οι DJs iPsychos και DJ Freestone θα σας ταξιδέψουν σε αχαρτογράφητα ηχητικά τοπία.

Όλοι αυτοί, μαζί με εσάς θα συναντήσουν το δημιουργό τους, ο οποίος σε συνεργασία με την Action Εστί αναμένεται να προκαλέσουν την προσέλευση εκατομμυρίων θεατών οι οποίοι όμως με τη σειρά τους δεν χωράνε στο μαγαζί και άρα θα έρθουν 100 και κάτι άτομα, που είναι και ο στόχος της διοργάνωσης και του Σέξπυρ.

Προετοιμαστείτε για απρόσμενες συνεργασίες, αστεία που αψηφούν τη βαρύτητα και μουσικές που θα σας κάνουν να αναρωτιέστε αν βρίσκεστε σε comedy club ή σε trance party.

Τελικά αυτή η «Ά(γ)ρια Νύχτα» θα είναι μια βραδιά κωμωδίας, μια συναυλία ή τελικά κάτι άλλο; Σας περιμένουμε για να το ανακαλύψουμε!

Poster: Frank the Zapper

Με μια ματιά:

Συναυλία: «Ά(γ)ρια Νύχτα» με τον Σέξπυρ και τον Αριστοτέλη Ρήγα
Χώρος: Caja de musica (Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου, Αθήνα)
Ημερομηνία: Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2024
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 8€ | Ταμείο 10€
Προπώληση εισιτηρίων: https://cometogether.live/event/1674/

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Ελεωνόρα Ζουγανέλη live
στην Τεχνόπολη
την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου
Αγοραφοβικό Φεστιβάλ
26 & 27 Σεπτεμβρίου
σε πολλαπλούς χώρους
Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου
κάθε Τετάρτη στο θέατρο Olvio
Jerome Kaluta
στο Κύτταρο live
την Παρασκευή 3 ΟΚτωβρίου
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
από τις 3/6 έως τις 3/10
στο Θέατρο Βράχων
Αντιγόνη του Σοφοκλή
σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Mogwai live
στο Floyd live music venue
την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου
Death Disco open air festival
στην Τεχνόπολη
20 & 21 Σεπτεμβρίου
Κοιμώμενος Χαλεπάς
ο ΣΑΛόΣ άΓΙΟΣ
στο Θέατρο Καλλιρόης
6o Compartments dance project
από τις 21/9 μέχρι τις 5/10
στο Θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ
13th Handmade Recycled fest.
17 έως 28 Σεπτεμβρίου
στο Fabrica Athens
Roads festival 2025
5, 6 & 7 Σεπτεμβρίου
στο Αρχιτεκτονική live stage