Πήγαμε - Είδαμε

“ΑΧΑΣΤΟΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ”…ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΔΡΑΜΠΑΤΖΑΝΟΥ

today21/07/2026 8

Background
share close

γράφει η Αμαλία Δραμπατζάνου “Η Αμαλία στον κόσμο του πολιτισμού” ΠΑΡ. 16:00-18:00

Οι Άχαστοι το έκαναν πέρσι ως μια τρέλα και το απογείωσαν φέτος. Μιλάμε φυσικά για το Άχαστοι Fest . Η διοργάνωση φέτος μεταφέρθηκε από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Telekom Center  Athens του Οακα χώρο στον οποίο διεξάγονται και οι περισσότερες συναυλίες του Release Festival . 

Η τριάδα φωτιά Κώστα Μαλιάτση , Νικόλα Ράπτη και Αλέξανδρου Τσουβέλα χθες έγραψαν ιστορία καταφέρνοντας να γεμίσουν το στάδιο.  Μια ομάδα που ξεκίνησε απλά να κάνει live στο YouTube όπως και οι ίδιοι ανέφεραν με στόχο έστω να φτάσουν τους 5.000 συνδεδεμένους χρήστες έφτασε φέτος να αριθμεί 50.000 συνδεδεμένους χρήστες σπάζοντας ρεκόρ. 

Η αύξηση αυτή οδήγησε και στην αλλαγή του χώρου διεξαγωγής του φεστιβάλ ώστε να χωρέσει όσα περισσότερα άτομα γινόταν .Η προπώληση βγήκε sold out σε χρόνο ρεκόρ από την ανακοίνωση του Άχαστοι Fest στη συνέχεια όμως υπήρχαν κανονικά εισιτήρια εκτός από τα VIP εισιτήρια που εξαντλήθηκαν, καθώς έδιναν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν καθήμενοι άνετα σε εξέδρα όλη την διοργάνωση,  τα καυστικά όμως σχόλια των Άχαστων δεν έλειψαν σε όλη την διάρκεια του φεστιβάλ.   Πάμε λοιπόν στα όσα συνέβησαν στο Άχαστοι Fest ,γιατί βρεθήκαμε εκεί και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας .

Πληθώρα κόσμου είχε μαζευτεί από νωρίς στο ΟΑΚΑ αφού είχε ανακοινωθεί ότι οι πόρτες θα ανοίξουν 17:30 . Λίγο μετά τις 17:30 οι πόρτες άνοιξαν με αρκετά γρήγορη εξυπηρέτηση μπορώ να πω που με εντυπωσίασε καθώς η ζέστη ήταν αφόρητη.  Στον χώρο υπήρχαν παιχνίδια,  photo booth και καντίνες για φαγητό και ποτά.   Το warm up ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:00 με 2 part στο πρώτο ο Νίκος Ράπτης με κοινό επί σκηνής ( βύσματα) έπαιξαν βρες το Ραπγουδη και στο δεύτερο μέρος υπήρξε ένα stand up fight μεταξύ Κώστα Μαλιάτση και Αλέξανδρου Τσουβέλα στο οποίο με χρονόμετρο εναλλασσν μεταξύ τους stand up κείμενα τους . 

Φτάνοντας στις 21:00 και λίγο (σπάνιο για Άχαστοι να είναι τόσο στην ώρα τους) όπου ξεκίνησε το main stage του event όπως παρουσιάζεται κάθε Τρίτη στο YouTube.  Τις εντυπώσεις έκλεψε το κλείσιμο της βραδιάς στο οποίο ο Κώστας Μαλιάτσης παρουσίασε το τραγούδι Φάπες στο Ραπ αρπάζοντας στο κατάμεστο Telecom Arena Athen δημιουργώντας ένα νέο χιτ . 

Αυτό που μας έμεινε τελικά από το Αχαστοι Fest είναι ότι 3 άνθρωποι μπροστά και πάρα πολλοί πίσω κατάφεραν να δημιουργήσουν μια παρέα και η παρέα αυτή χθες βγήκε μαζί βόλτα , εδωσαν ενα ραντεβού και ήταν όλοι εκεί ,χωρίς να τους πτοήσει ούτε καν η αφόρητη ζέστη,  γιατί ως γνωστοί γουρλήδες διάλεξαν μέρα καύσωνα.  

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

8ο Φεστιβάλ Δελφών
"Το Λάλον Ύδωρ"
28 Ιουνίου με 14 Αυγούστου
Η Παναγία των Παρισίων
στο Ίδρ.Μείζονος Ελληνισμού
από τις 24 Οκτωβρίου
Ο άνθρωπος των θαυμάτων
στο Θέατρο Αλκμήνη
από την Κυριακή 4 Οκτωβρίου
David Byrne live
στο SNF Nostos by Release
την Κυριακή 21 Ιουνίου
Jean Michel Jarre live
στο SNF Nostos by Release
την Δευτέρα 22 Ιουνίου
Gorillaz etc. live
στο SNF Nostos by Release
την Πέμπτη 25 Ιουνίου
13o φεστιβάλ Ελάτειας
στο δάσος της Ελάτειας
30 Ιουλίου με 2 Αυγούστου
Anilio park festival
στο Χιονοδρομικό Ανηλίου
7, 8 & 9 Αυγούστου
Helmos mountain festival
στον Χελμό Καλαβρύτων
19, 20, 21 & 22 Ιουνίου
Beth Hart live
Δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού
την Τετάρτη 1η Ιουλίου
Plastiras Lake festival 2026
στο Βοτανικό Κήπο Νεοχωρίου
9, 10, 11 & 12 Ιουλίου
Sabaton, Savatage & Epica
στο Release Athens festival
το Σάββατο 25 Ιουλίου