Events

“SWINGING INTO CHRISTMAS” LES TROIS FEMMES ΣΤΟ HALF NOTE JAZZ CLUB ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

today16/12/2025 12

Background
share close

LES TROIS FEMMES

Swinging into Christmas

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

21:30

Half Note Jazz Club

     Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, οι «Les Trois Femmes» σας προσκαλούν σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι στην νοσταλγική εποχή του Μεσοπολέμου, για μια μοναδική βραδιά την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στο Half Note Jazz Club.

   Ένα ταξίδι γεμάτο swing ρυθμούς, τριφωνίες, κομψότητα και vintage γοητεία, που θα σας μεταφέρει πίσω στις δεκαετίες του 1920, 1930 και 1940, όταν η τζαζ αισθητική κυριαρχούσε στις πόλεις, γέμιζε τις αίθουσες με ρυθμό, φινέτσα και ανεμελιά και η μουσική γινόταν τρόπος ζωής.

   Το γυναικείο τρίο «Les Trois Femmes»,  με χαρακτηριστικές τριφωνίες και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, αναβιώνει αγαπημένα jazz standards και κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη νοσταλγία και λάμψη.

   Το σχήμα αποτελείται από τις φωνές Μαντώ Παναγιωτάκη, Έρση Οικονόμου και Ειρήνη Βαρθακούρη. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο Μάρκος Παπασηφάκης, ενώ μαζί τους επί σκηνής οι αξιόλογοι Παντελής Μπενετάτος στο πιάνο, Νίκος Καλογιάννης στο κοντραμπάσο και Θάνος Χατζηαναγνώστου στα drums.

  Ελάτε να ζήσετε μια αξέχαστη βραδιά στο Half Note Jazz Club την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου!

LES TROIS FEMMES

Arrangements Markos Papasifakis

Vocals Ersi Oikonomou, Manto Panagiotaki, Eirini Varthakouri

Piano Pantelis Benetatos

Double Bass Nikos Kalogiannis

Drums Thanos Hatzianagnostou

 

Les Trois Femmes | Swing Jazz Group

 

Info

LES TROIS FEMMES – SWINGING INTO CHRISTMAS

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 21:30

Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς |

Τιμές εισιτηρίων: από  12€   

www.halfnote.gr   Πληροφορίες: 210 9213310

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

"Ρεμπέτισσες" Ηρώ Σαϊα live
στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου
"Ματωμένος γάμος"
από το Σάββατο 29 Νοεμβρίου
στο Θέατρο Μοντέρνοι Καιροί
Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου
κάθε Τετάρτη στο θέατρο Olvio
Van Gohh
The Immersive experience
από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
Φάος club
στο Σταυρό του Νότου plus
την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου
Η ομολογία της 4ης Ιανουαρίου
κάθε Δευτέρα & Τρίτη
στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια
Νεκρή φύση σε χαντάκι
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο studio Μαυρομιχάλη
Η Ωραία Ελένη στην
κοιλάδα των νεκρών ερώτων
στο Θέατρο RADAR
Οι Εύθυμες Κυράδες
του Ουϊνδσωρ
στο Θέατρο Διάχρονο
Caveman
κάθε Δευτέρα και Τρίτη
στο Θέατρο Αθηνών
Evelyn & Evelyn
στο Θέατρο 104
κάθε Σάββατο & Κυριακή
Πάνος Βλάχος live
στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
από τις 28 Φεβρουαρίου