Βιβλίο

“Μ’ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Σ’ΑΓΑΠΩ” ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

today27/01/2025 40 1

Background
share close

Μ’ άλλα λόγια σ’ αγαπώ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

22,99 20,69

Ενιαία Τιμή, ΦΠΑ: 6%

Ομάδα: Πεζογραφία Ελληνική

Ηλικία: ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Δύο παιδιά με παρελθόν που τα κατατρέχει γνωρίζονται σε ένα ίδρυμα για ανήλικους ανεπιθύμητους από την κοινωνία, που από πολύ νωρίς αγωνίζονται σκληρά απλώς για να επιβιώσουν.

Εκείνος, ο Ραμός, νόθος καρπός της ένωσης ενός Ούγγρου τσιγγάνου ακροβάτη με μια Ελληνίδα αριστοκράτισσα, γυρεύει εκδίκηση για τους βιολογικούς του γονείς, που τον παράτησαν, ωθώντας τον έτσι σε μια οδυνηρή μοίρα.

Εκείνη, η Ρωξάνη, ορφανή από πολύ τρυφερή ηλικία, έχει άσβεστη τη δίψα να πετύχει στη ζωή και να ξεχωρίσει με το ταλέντο της στη μουσική.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες μέσα στις οποίες μεγαλώνουν, οι δυο τους ορκίζονται να μη χωρίσουν ποτέ και κάνουν όνειρα για ένα λαμπρό μέλλον.

Καθώς τα χρόνια περνούν, η αγάπη και οι ελπίδες τους ότι θα τα καταφέρουν δυναμώνουν. Κι ενώ η Ρωξάνη, γεμάτη αισιοδοξία, προσπαθεί να πιστέψει στις όμορφες μέρες που είναι μπροστά, ο Ραμός σκαλίζει το παρελθόν και αναζητά απαντήσεις ξυπνώντας θανάσιμους κινδύνους.
Η πύλη της Εδέμ μοιάζει απλησίαστη γι’ αυτούς. Κι ας κρατούν στα χέρια τους το μόνο ικανό να την ανοίξει κλειδί.

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Family secrets
κάθε Παρασκευή & Σάββατο
στο Θέατρο Αλκμήνη
Νίνα Μαζάνη live
την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
στο Σταυρός του Νότου club
Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου
κάθε Τετάρτη στο θέατρο Olvio
Van Gohh
The Immersive experience
από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
"Nevermind"
κάθε Δευτέρα & Τρίτη
στο Θέατρο NOUS
Η ομολογία της 4ης Ιανουαρίου
κάθε Δευτέρα & Τρίτη
στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια
Νεκρή φύση σε χαντάκι
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο studio Μαυρομιχάλη
"Prison...κέϊκ"
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο Θέατρο Αλκμήνη
Βασιλική Μιχαλοπούλου
@Σταυρός του Νότου club
την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου
Raw District 2025
την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου
στο Arch Club Live Stage
Γιώργος Παπαγεωργίου Polkar
live στο Κύτταρο
την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου
Πυρεξία
3 οράματα για τη Μέση Ανατολή
στο θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ