Μουσικά Νέα

“ΠΛΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ” ΤΟ ΝΕΟ ALBUM ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

today20/06/2025 47

Background
share close

ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Νέο album: ΠΛΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ

Συμμετέχουν οι Φοίβος Δεληβοριάς, Νατάσσα Μποφίλιου,
Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης και Νεφέλη Φασούλη

Ο Πάνος Βλάχος μας παρουσιάζει το καινούργιο του album με τίτλο «Πληγή έμπνευσης».  Δέκα χρόνια μετά τον πρώτο του δίσκο, η «Πληγή έμπνευσης» είναι ο 6ος προσωπικός του που σηματοδοτεί την παρουσία του ως τραγουδοποιού στην ελληνική δισκογραφία.

Η «Πληγή Έμπνευσης» αποτελείται από τραγούδια συγκινητικά και ατόφια, εντελώς εσωστρεφή και προσωπικά, σαν μικρές – μικρές εξομολογήσεις. Τραγούδια που σκιαγραφούν σημερινές ιδεολογίες, χειροπιαστά ή και χειροποίητα συναισθήματα, αδιέξοδα ιδωμένα με αισιοδοξία αλλά και χιούμορ.

Ένας σύγχρονος story teller που σε αυτό το album συνεργάζεται με τους μουσικούς του ήρωες. Τον Γιώργο Νταλάρα, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Φοίβο Δεληβοριά και τη νεότερη της παρέας Νεφέλη Φασούλη.

Η «Πληγή Έμπνευσης» είναι ένα ακόμα εξελικτικό βήμα για το δημιουργό της και τους συνεργάτες του. Ο Κώστας Παρίσσης έχει «βάλει το χεράκι του» στο τελικό αποτέλεσμα, τόσο σε επίπεδο παραγωγής,  ενορχήστρωσης όσο και δημιουργικά. Ταυτόχρονα στο δίσκο συμπράττουν με μουσικές και στίχους οι Αλέξανδρος Κούρος, Φραντζέσκα Τασσοπούλου, Κώστας Φόρτσας και Μίλτος Πασχαλίδης.

Έπαιξαν οι μουσικοί Κώστας Παρίσσης, Αλέξανδρος Κούρος, Βασίλης Γκορίτσας και Αντώνης Ανδρέου. Στα φωνητικά ήταν η Έλενα Λεόνη. Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν στο Studio Praxis από τον Κώστα Παρίσση. 

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ “Πληγή Έμπνευσης” εδώ: https://li.sten.to/pligiempnefsis
και στο
YouTube: ΕΔΩ

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

"Πουτάνα ζωή"
για 4 μόνο παραστάσεις
στο Kukaracha theaterspace
Η Παναγία των Παρισίων
στο Ίδρ.Μείζονος Ελληνισμού
από τις 24 Οκτωβρίου
Ο άνθρωπος των θαυμάτων
στο Θέατρο Αλκμήνη
από την Κυριακή 4 Οκτωβρίου
Το φτερωτό άλογο
από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου
στο Θέατρο Βεάκη
"Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου"
στο Θέατρο Olvio
"Πηνελόπη"
έρχεται κάθε Κυριακή
στο Από Μηχανής Θέατρο
"Οι βρικόλακες"
από τις 25 Σεπτεμβρίου
στο Θέατρο RADAR
Ο μικρός Πρίγκιπας
από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου
στο Θέατρο Κιβωτός
Βασιλική Μιχαλοπούλου live
στο club του ΣτΝ
την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Οι λευκές νύχτες ενός κλόουν
στο θέατρο Μαβίλη
από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου
In motion
κάθε Κυριακή στις 11 το πρωϊ
στο Θέατρο Εν Αθήναις
"Το κιβώτιο"
για 11η χρονιά
στο studio Μαυρομιχάλη