Μουσικά Νέα

“ΠΛΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ” ΤΟ ΝΕΟ ALBUM ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

today20/06/2025 10

Background
share close

ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Νέο album: ΠΛΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ

Συμμετέχουν οι Φοίβος Δεληβοριάς, Νατάσσα Μποφίλιου,
Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης και Νεφέλη Φασούλη

Ο Πάνος Βλάχος μας παρουσιάζει το καινούργιο του album με τίτλο «Πληγή έμπνευσης».  Δέκα χρόνια μετά τον πρώτο του δίσκο, η «Πληγή έμπνευσης» είναι ο 6ος προσωπικός του που σηματοδοτεί την παρουσία του ως τραγουδοποιού στην ελληνική δισκογραφία.

Η «Πληγή Έμπνευσης» αποτελείται από τραγούδια συγκινητικά και ατόφια, εντελώς εσωστρεφή και προσωπικά, σαν μικρές – μικρές εξομολογήσεις. Τραγούδια που σκιαγραφούν σημερινές ιδεολογίες, χειροπιαστά ή και χειροποίητα συναισθήματα, αδιέξοδα ιδωμένα με αισιοδοξία αλλά και χιούμορ.

Ένας σύγχρονος story teller που σε αυτό το album συνεργάζεται με τους μουσικούς του ήρωες. Τον Γιώργο Νταλάρα, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Φοίβο Δεληβοριά και τη νεότερη της παρέας Νεφέλη Φασούλη.

Η «Πληγή Έμπνευσης» είναι ένα ακόμα εξελικτικό βήμα για το δημιουργό της και τους συνεργάτες του. Ο Κώστας Παρίσσης έχει «βάλει το χεράκι του» στο τελικό αποτέλεσμα, τόσο σε επίπεδο παραγωγής,  ενορχήστρωσης όσο και δημιουργικά. Ταυτόχρονα στο δίσκο συμπράττουν με μουσικές και στίχους οι Αλέξανδρος Κούρος, Φραντζέσκα Τασσοπούλου, Κώστας Φόρτσας και Μίλτος Πασχαλίδης.

Έπαιξαν οι μουσικοί Κώστας Παρίσσης, Αλέξανδρος Κούρος, Βασίλης Γκορίτσας και Αντώνης Ανδρέου. Στα φωνητικά ήταν η Έλενα Λεόνη. Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν στο Studio Praxis από τον Κώστα Παρίσση. 

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ “Πληγή Έμπνευσης” εδώ: https://li.sten.to/pligiempnefsis
και στο
YouTube: ΕΔΩ

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Ελεωνόρα Ζουγανέλη live
στην Τεχνόπολη
την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου
45ο River Party
στο Νεστόριο Καστοριάς
από την 1η έως τις 3 Αγούστου
Σπύρος Γραμμένος live
στην Τεχνόπολη
την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου
Πάνος Βλάχος live
στο Θέατρο Βράχων
την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
από τις 3/6 έως τις 3/10
στο Θέατρο Βράχων
Αντιγόνη του Σοφοκλή
σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Οι Covenant έρχονται
στο Θέατρο Πέτρας
το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου
Death Disco open air festival
στην Τεχνόπολη
20 & 21 Σεπτεμβρίου
Σκιαδαρέσες live
στο Θέατρο Βράχων
την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου
12o Φεστιβάλ Ελάτειας
από τις 31 Ιουλίου
έως τις 3 Αυγούστου
Ο Μόγλης
και το βιβλίο της ζούγκλας
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Roads festival 2025
5, 6 & 7 Σεπτεμβρίου
στο Θέατρο Πέτρας