Πήγαμε - Είδαμε

ΠΗΓΑΜΕ / ΕΙΔΑΜΕ : “ΣΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ” ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ…ΓΡΑΦΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΥ

today02/07/2024 71

Background
share close

Γράφει η Χριστίνα Κοτσοβόλου “Rock around the globe “ΤΕΤ. 18:00-20:00

Υπάρχει λόγος που κάποιες παραστάσεις ανεβαίνουν και ξανανεβαίνουν και το «Σεσουάρ για δολοφόνους» είναι η απόδειξη! Η μακροβιότερη σουρεάλ κωμωδία όλων των εποχών των Mπρους Τζόρνταν & Μέριλιν Έιμπραμς, είναι εδώ για 16η χρονιά και σκορπίζει άφθονο γέλιο και μπόλικο… σασπένς. Συγκλό, όπως λένε και οι πρωταγωνιστές!

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Η κα Αμαλία, η σπιτονοικοκυρά του πιο απολαυστικού και τσαχπίνη κομμωτή Τόνυ (Ιωάννης Απέργης), βρίσκεται δολοφονημένη. Εκείνη την ώρα, στο κομμωτήριο του Τόνυ βρίσκεται το σπίρτο (;) βοηθός του, η Σοφία (Αρετή Πασχάλη), ο αντικέρ (μάλλον παλιατζής θα έλεγα) Λεωνίδας Πέτροβας  (Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου) και η κα Άντα Χατζηπατέρα (Βάσω Γουλιελμάκη), καθωσπρέπει κυρία των ΒΠ και βάλε! Ο  αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος (Δημήτρης Μακαλιάς) καλείται να βρει τον δολοφόνο και θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι! Το ίδιο πιστεύει και ο πανέξυπνος (εδώ χωράει πολύ συζήτηση) βοηθός του, ο Πανάγος (Χάρης Χιώτης)!

Το κοινό, σε ρόλο Ηρακλή Πουαρώ καλείται να συμμετέχει στη διαλεύκανση του εγκλήματος.

Έξυπνοι διάλογοι και εξαιρετικές ερμηνείες, σε συνδυασμό με μοναδική διαδραστικότητα, συνθέτουν μία απολαυστική παράσταση, η οποία κάθε φορά έχει και διαφορετικό τέλος!

Εδώ να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά φέτος, το στούντιο κομμωτικής του Άντονυ κάνει καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, οπότε όλοι εσείς οι φίλοι μας που δεν είχατε ως τώρα τη δυνατότητα να το δείτε, κλείστε ραντεβού στην πόλη σας, για το πιο σούπερ… μαλλί!

Καλή διασκέδαση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Απόδοση-Διασκευή:        Θοδωρής Πετρόπουλος

Σκηνοθεσία:                     Νικορέστης Χανιωτάκης

Σκηνικά-Κοστούμια:        Αρετή Μουστάκα

Σχεδιασμός Φωτισμών :   Χριστίνα Θανάσουλα

Βοηθός Σκηνοθέτη:          Βαγγέλης Πρασσάς

Βοηθός σκηνογράφου:     Δήμητρα Τριανταφύλλου

Μουσική επιμέλεια:          Ο θίασος& Ρυθμός 9,49

Φωτογραφίες:                  Γιώργος Καλφαμανώλης

Γραφιστική επιμέλεια:     Πασχάλης Ζέρβας

Επικοινωνία: Le Canard qui Parle / lecanardpr@gmail.com

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά) :

Ιωάννης Απέργης,  Βάσω Γουλιελμάκη ,  Δημήτρης Μακαλιάς,  Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου,  Αρετή Πασχάλη,  Χάρης Χιώτης .

Προπώληση :

https://tickets.public.gr/theater/sesouar-gia-dolofonous-kalokairini-periodeia/

 

 

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

"Πουτάνα ζωή"
για 4 μόνο παραστάσεις
στο Kukaracha theaterspace
Η Παναγία των Παρισίων
στο Ίδρ.Μείζονος Ελληνισμού
από τις 24 Οκτωβρίου
Ο άνθρωπος των θαυμάτων
στο Θέατρο Αλκμήνη
από την Κυριακή 4 Οκτωβρίου
Το φτερωτό άλογο
από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου
στο Θέατρο Βεάκη
"Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου"
στο Θέατρο Olvio
"Πηνελόπη"
έρχεται κάθε Κυριακή
στο Από Μηχανής Θέατρο
"Οι βρικόλακες"
από τις 25 Σεπτεμβρίου
στο Θέατρο RADAR
Ο μικρός Πρίγκιπας
από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου
στο Θέατρο Κιβωτός
Βασιλική Μιχαλοπούλου live
στο club του ΣτΝ
την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Οι λευκές νύχτες ενός κλόουν
στο θέατρο Μαβίλη
από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου
In motion
κάθε Κυριακή στις 11 το πρωϊ
στο Θέατρο Εν Αθήναις
"Το κιβώτιο"
για 11η χρονιά
στο studio Μαυρομιχάλη