Μουσικά Νέα

“OTHER DIRECTIONS” ΤΟ 1ο ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ALBUM ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

today25/11/2024 39

Background
share close

Ο Αδάμ Τσαρούχης κυκλοφόρησε τον Νέο του Δίσκο με τίτλο,’Other directions

Ο Αδάμ Τσαρούχης κυκλοφόρησε τον Νέο του Δίσκο με τίτλο, “Other Directions ”.

“Από μικρό παιδί μεγάλωσα με ξένη μουσικές και αγαπημένες φωνές όπως ο George Micheal, η Whitney Houston, ο Michael Buble, ο Stevie Wonder, ο Luther Vandross. Ανυπομονώ να μοιραστώ το πρώτο μου αγγλόφωνο album” Other Directions”

Πρόκειται για τον δεύτερο προσωπικό Άλμπουμ και την πρώτη αγγλόφωνη ολοκληρωμένη δουλειά του αγαπημένου μας καλλιτέχνη, Αδάμ Τσαρούχη. Την μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος ενώ την παραγωγή του ο Δημήτρης Σιάμπος. To “Stay With You” είναι το πρώτο Single από τον δίσκο, μια ποπ μπαλάντα που αναδεικνύει τα βελούδινα φωνητικά του Αδάμ και παρέχει μια γερή δόση νοσταλγίας στον ακροατή. To συνοδευτικό music video του τραγουδιού παρουσιάζει τον Αδάμ με φόντο τις φυσικές ομορφιές της Καρύστου, υπό ασπρόμαυρο φίλτρο που το προσθέτει μια ακόμα ρετρό πινελιά και γοητεία!

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Δημήτρης Συλβέστρος. Επίσης στον δίσκο υπάρχουν δυο διασκευές “it’s a wonderful life” και “cracks of my broken heart” καθώς και ένα remix στο stay with you από τον Dj MP Anto (Babis Antoniadis)  ο Αδάμ Τσαρούχης έχει ήδη καμαρώσει μια από τις διασκευές του album να κατακτούν υψηλές θέσεις στα charts και εκτός των ελληνικών συνόρων!

Η διασκευή του στο κλασσικό “Just Walk Away” της Celine Dion, που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του lockdown το 2021, κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση στα itunes στην Αυστρία και Σουηδίας (για περίπου 10 εβδομάδες) και στο Νο.26 στην Ισπανία και στην Ρωσία ενώ αναμένεται να “κοσμήσει” και το tracklist μια ολοκαίνουριας συλλογής με τίτλο “Slow Down with Chillout, Vol. 2 (Hotel Tools & Health”, η οποία έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις

Με αυτή την επιτυχία σαν έναυσμα, δημιουργήθηκε το εν λόγω E.P. και ναι εδώ θα βρεις και το “Just Walk Away” σε δύο ολοκαίνουρια remix δια χειρός Teo Frz Zucca.

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Morrissey, Supergrass &
The Damned @Release Athens
την Τετάρτη 16 Ιουλίου
PAGAN live
στο Θέατρο Πέτρας
την Τετάρτη 18 Ιουνίου
Ibrahim Maalouf live
σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
στις 10 και 11 Ιουνίου
13ο Φεστιβάλ
Νέων Καλλλιτεχνών
τα "12 Κουπέ"
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
από τις 3/6 έως τις 3/10
στο Θέατρο Βράχων
Agenda
κάθε Τετάρτη & Πέμπτη
στο Θέατρο Altera Pars
Οι Covenant έρχονται
στο Gagarin 205
το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου
Molchat Doma live
στο FLoyd Live music venue
την Κυριακή 22 Ιουνίου
Η Ταράτσα του Φοίβου
από την Τετάρτη 28 Μαϊου
στο Θέατρο Άλσος
Helmos Mountain Festival
από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου
στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων
"Mein Komplex"
από τις 10 Ιανουαρίου
στο Από Μηχανής θέατρο
Planet of Zeus live
το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου
στο Floyd live music venue