Η Άννα Βίσση πέταξε πάνω από το ΟΑΚΑ και γενικά φαίνεται έτοιμη να ανοίξει φτερά και να πετάξει σε νέους επαγγελματικούς δρόμους με την νέα της εταιρεία παραγωγής!
Το show υψηλών προδιαγραφών που ετοίμασαν για το ΟΑΚΑ ήταν ένα δείγμα για το νέο αυτό ξεκίνημα . Ομολογουμένως το αποτέλεσμα ήταν πολύ εντυπωσιακό ισάξιο με την συναυλία των Metallica .
Τεράστιες οθόνες για να βλέπει όλο το κοινό , stage 360° , φωτιές και πυροτεχνήματα! Την συναυλία άνοιξε ο Argy όπως είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι ο guest καλεσμένος μαζί με την Orianthi !
Εντυπωσιακή ήταν η είσοδος της Άννας Βίσση από τον ουρανό του ΟΑΚΑ με μια ειδικά σχεδιασμένη κατασκευή για την Απόλυτη αντίστοιχη μεγάλων Σταρ του εξωτερικού !
Η συναυλία αυτή ήταν σχεδιασμένη για να ξεχωρίσει να μην θυμίζει τίποτα από τις απλές συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών τονίζοντας το level up της Άννας Βίσση αποτέλεσμα των δύο προηγούμενων συναυλιών της στο Καλλιμάρμαρο!54 χρόνια πορεία προσπάθησαν να στριμωχτούν σε 3 ώρες συναυλίας.
Πράγμα ακατόρθωτο καθώς σίγουρα θα μείνουν έκτος τραγούδια που όλοι θα ήθελαν να ακούσουν.
Ξεχώρισαν τρεις στιγμές συγκίνησης που μας χάρισε!
Πρώτη ήταν η στιγμή αναφοράς της στον χαμό του Γιώργου Μαζωνάκη , τραγουδώντας το Κάθε βράδυ του Σαββάτου καθώς και το δικό της τραγούδι που εκείνος έλεγε συχνά το Τρένο .
Δεύτερη συγκινητική στιγμή η συνομιλία με τον νεότερο εαυτό της που την ρώτησε αν τον ξέχασε.
Τέλος τρίτη στιγμή συγκίνησης η αποφώνηση της στην οποία βούρκωσε και η ίδια αναφερόμενη σε φήμες , σχόλια που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα για την νέα της συνεργασία και την ανάγκη της να ανέβει ψηλότερα και να ανεβάσει και το κοινό της σε υψηλότερου επιπέδου παροχές!
Το κοινό τραγουδούσε όλα τα τραγούδια έγιναν μια αγκαλιά σε ένα ανοιχτό πάρτυ !
Ο καιρός πάρα τις οποίες δυσκολίες ,επέτρεψε να γίνει κανονικά η συναυλία με αδιάβροχα που μας έδιναν μαζί με τα βραχιολάκια Άννα Βισση που φώτιζαν την ηδη λαμπερή βραδιά !
Αυτό που πήραμε φεύγοντας από την συναυλία , εκτός από τα βραχιολάκια , ήταν η δύναμη ενός καλλιτέχνη να κάνει τις φωνές 95.000 ανθρώπων 1 αψηφώντας την κακοκαιρία ,την κουραση ,το κρυο!