ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ

Background


“Μουσικά μονοπάτια” ΠΕΜ. 22:00 – 00:00

Ο Σπύρος K. ζει τη μισή του ζωή ανάμεσα στο αυτοκίνητο, την κλινική, και το εργαστήριο, περιφερόμενος στις αντιθέσεις της πρωτεύουσας και της κεντρικής Ελλάδας.

Τα βράδια όταν κοιμάται παίζει το πιάνο του παρέα με τον Μίλτο Πασχαλίδη, κάνει δεύτερη φωνή στον Ian Gillan, μεθάει και πίνει με όλους τους ρεμπέτες του ντουνιά, διορθώνει τα ακόρντα του Hendrix, πηγαίνει ακάλεστος σε γάμους του Κουστουρίτσα, σηκώνει το κύπελλο του πρωταθλητή για τη Liverpool μετά απο 30 χρόνια, ανταλλάσει απόψεις με τους Μπουκόφσκι, Γούντυ Άλεν και Φρόυντ, ψάχνει για πάντα τη χώρα του ποτέ, είναι ο έβδομος Μonty Python, και γράφει αιώνια πέντε βιβλία που κανένας κριτικός δεν τόλμησε να κακοχαρακτηρίσει, αφού κανένας ποτέ δεν τα διάβασε.

Το πρωί όταν ξυπνάει η υπνηλία του χτυπάει κόκκινο, αν και δεν βλέπει το χρώμα γιατί τα βλέπει όλα μαύρα ,θέλει μια κούπα με καφέ, λίγη νικοτίνη και ένα μουσικό ερέθισμα να χαϊδεύει το αυτί του.

Δεν ξέρει τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει, και πώς να μη συμβαίνει αυτό, αφού δεν ξέρει καν ότι μεγάλωσε. Γι’αυτό και ψάχνει διέξοδο τα βράδια, όταν η πόλη ησυχάζει (λέμε τώρα), πηγαίνοντας ταξίδια με το αμάξι, ή μέσα από τη δημιουργία, τη μουσική, το γράψιμο, τον έρωτα και κάνοντας εκπομπές από τη ραδιοφωνική του γιάφκα..

Μεγάλος του έρως είναι το ραδιόφωνο, το οποίο υπηρετεί 12 χρόνια, με την ιδιότητα του ραδιο-φονικού παραγωγού. Α ναι, είναι και ερευνητής Βιολόγος, και Ιατρός. Κάποτε θα σώσει τον κόσμο, ή τον εαυτό του. Αν κι εσύ έχεις το ίδιο ταραγμένο εγώ, συντονίσου στον street radio, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα τις Πέμπτες, (22:00-00:00), βαδίζοντας σε «Μουσικά Μονοπάτια» που κάπου θα σε ταξιδέψουν, «για όσο»..

«Εις το επανιδείν, μα κυρίως εις το επανακούειν».. Πολύ πολύ καλησπέρα σας..!

Rate it

Producers

o street radio προτεινει

Pulp, The Smile & More TBA
στο Release Athens Festival
την Πέμπτη 20 Ιουνίου
11o Μουσικό Φεστιβάλ
Δάσους Αρβανίτσας
12 με 14 Ιουλίου
"Αλιγάτορες"
από Παρασκευή έως Κυριακή
στο Θέατρο Γκλόρια
Οι Duran Duran έρχονται
στο Release Athens Festival
την Πέμπτη 18 Ιουλίου
Judas Priest, Accept
Bruce Dickinson 14 Ιουλίου
στο Release Athens Festival
11ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας "Λίγο όνειρο ακόμα"
1η, 2, 3 & 4 Αυγούστου
Polkar live
στην Τεχνόπολη
την Τετάρτη 19 Ιουνίου
25 χρόνια Εισβολέας
την Τετάρτη 19 Ιουνίου
στο Θέατρο Λυκαβηττού
Electric Litany
στην ταράτσα του Selina
την Δευτέρα 29 ιουλίου
Τι είδε ο γιος της καθαρίστριας
κάθε Δευτέρα και Τρίτη
στο Θέατρο NOUS
Parov Stelar, Jain & Telenova
στο Release Athens Festival
το Σάββατο 15 Ιουνίου
Ο Μάγκας
τγς Πηνελόπης Δέλτα
σε καλοκαιρινή περιοδεία
0%