TROLL # ΜΙΝΟΡΕ

ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Background

Sophisticated

TROLL # ΜΙΝΟΡΕ

ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

“Troll # μινόρε” με το Ντίνο Γεωργακόπουλο, κάθε Τρίτη 20:00 - 22:00 στον Street radio (www.streetradio.gr)“Troll # μινόρε” ΤΡΙ. 20:00 – 22:00

«Ένα ζεστό Αυγουστιάτικο πρωινό γεννήθηκε ένας υπεργαμάτος και πανέμορφος νεαρός, ο μικρός D-nos … Ο μικρός και πανέμορφος D-nos στο Δημοτικό αφού κέρδισε τέσσερις συνεχείς διαγωνισμούς ομορφιάς και κομπορρημοσύνης, συμμετείχε στα θεατρικά της τάξης σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, έπαιζε κιθάρα με ρακέτες του τένις και προσπαθούσε να δοκιμάσει πως παθαίνεις ηλεκτροπληξία χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά υλικά.

Ολοκλήρωσε το Δημοτικό μετά από 5 χρόνια καθότι ήταν και πανέξυπνο παιδί και συνέχισε την καριέρα του στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση αφήνοντας πίσω του συντρίμμια και ραβασάκια σε άδεια μπουκάλια από γυαλί. Στο γυμνάσιο μαζί με άλλους φίλους δημιούργησε την πρώτη του μπάντα στην οποία τραγουδούσε κυρίως για φιλανθρωπικούς σκοπούς και σε prive party διασήμων.

Τιμήθηκε με τέσσερις χρυσούς δίσκους και δύο πλατινένιους και εκπροσώπησε την Ελλάδα στην SchooloVision με το τραγούδι «γύρνα στο τσαρδί μας». Στο σχολείο, δεν έπαιζε μπάλα σαν τα άλλα παιδάκια, αλλά άκουγε μουσική και υπέγραφε συνεχώς αυτόγραφα. Συνέχισε στο Λύκειο όπου έκανε διάφορες απόπειρες με το θέατρο, την στιχουργική και τα προηγμένα Μαθηματικά της ρομποτικής.

Αγόρασε την πρώτη του κιθάρα από μια τσιγγάνα που συνάντησε τυχαία σε ένα ταξίδι του στην Ρωσία, κιθάρα την οποία έχει ακόμα και σήμερα. Στο πανεπιστήμιο της ζωής γνώρισε και εφάρμοσε τις αρχές του VIDIKONισμού και της αμετροέπειας και προσπάθησε να αλλάξει τον κόσμο με τον τρόπο του. Έφτιαξε μια από τις μεγαλύτερες rock n roll μπάντες στην ιστορία της μουσικής οποία παίζει υποδειγματικά τύμπανα παρόλο που δεν γνωρίζει την παραμικρή νότα.

Μύθοι λένε πως πέρασε έξι χρόνια της ζωής του σε ένα νησί το οποίο υπάρχει σε κάποια αόριστη χωροχρονική περίοδο. Εκεί διδάχτηκε τις αξίες της ζωής και τιμήθηκε με το παράσημο της ανοιχτής παλάμης.Αγαπημένη περίοδος της ζωής του είναι οι Απόκριες γιατί μόνον τότε μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα χωρίς να τον περικυκλώνουν θαυμαστές και θαυμάστριες. Αυτή την περίοδο ασχολείται με τη μουσική και το τρολάρισμα διότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς .

Η εκπομπή του ονομάζεται Troll#μινόρε και τον ακούτε κάθε Τρίτη 20:00 – 22:00 στον ραδιοφωνικό αέρα του StreetRadio.gr σε μια εκπομπή που θα συναρπάσει…»

Rate it

Producers

o street radio προτεινει

Pulp, The Smile & More TBA
στο Release Athens Festival
την Πέμπτη 20 Ιουνίου
11o Μουσικό Φεστιβάλ
Δάσους Αρβανίτσας
12 με 14 Ιουλίου
"Αλιγάτορες"
από Παρασκευή έως Κυριακή
στο Θέατρο Γκλόρια
Οι Duran Duran έρχονται
στο Release Athens Festival
την Πέμπτη 18 Ιουλίου
Judas Priest, Accept
Bruce Dickinson 14 Ιουλίου
στο Release Athens Festival
11ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας "Λίγο όνειρο ακόμα"
1η, 2, 3 & 4 Αυγούστου
Polkar live
στην Τεχνόπολη
την Τετάρτη 19 Ιουνίου
25 χρόνια Εισβολέας
την Τετάρτη 19 Ιουνίου
στο Θέατρο Λυκαβηττού
Electric Litany
στην ταράτσα του Selina
την Δευτέρα 29 ιουλίου
Τι είδε ο γιος της καθαρίστριας
κάθε Δευτέρα και Τρίτη
στο Θέατρο NOUS
Parov Stelar, Jain & Telenova
στο Release Athens Festival
το Σάββατο 15 Ιουνίου
Ο Μάγκας
τγς Πηνελόπης Δέλτα
σε καλοκαιρινή περιοδεία
0%