Μουσικά Νέα

“ΜΕΓΑΛΩΝΩ” ΤΟ ΝΕΟ ALBUM ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MINOS EMI UNIVERSAL

today15/04/2024 25

Background
share close

Πάνος Μουζουράκης – Γεράσιμος Ευαγγελάτος – Θέμης Καραμουρατίδης

 «Μεγαλώνω»

 Το νέο album μόλις κυκλοφόρησε!

Ο πάντα απρόβλεπτος κι ιδιοσυγκρασιακός Πάνος Μουζουράκης συναντιέται επιτέλους με δυο αγαπημένους του φίλους και δημιουργούς που πέρα από την αγάπη και την εκτίμηση τους ενώνει και μια παράλληλη καλλιτεχνική πορεία. Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος γράφουν ειδικά για εκείνον 9 τραγούδια ενηλικίωσης που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εποχή μας μέσα από τα μάτια της γενιάς τους.

Το νέο album με τίτλο «Μεγαλώνω» με το φρέσκο, ανατρεπτικό του ήχο μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMI, a Universal Music Company και αποτελεί και για τους τρεις μια δημιουργική κατάθεση πάνω στο πως πρέπει να είναι η σύγχρονη ενήλικη pop στην Ελλάδα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τάσεων και σύγχρονων αναφορών αλλά και MTV 90s ακουσμάτων από mid tempos και κλασικού τύπου power ballads μέχρι στοιχεία rock, dance pop και hip hop. Ανάμεσα στα γνωστά κι αγαπημένα «Μπερδεμένος» και «Έπαθα Αγάπη» αλλά και το ευαίσθητο «Τρυφερά»  που έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των ακροατών, έρχονται να προστεθούν άλλα 5 ιδιαίτερα τραγούδια καθώς κι ένα ντουέτο με το Νίκο Πορτοκάλογλου με τίτλο «Στο Πάρκο».

 Για τις ανάγκες της προώθησης του δίσκου, ο Πάνος Μουζουράκης οπτικοποίησε όλα τα νέα τραγούδια του δίσκου σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα. Το πρώτο από αυτά αναμένεται να δημοσιευτεί την Πέμπτη 18 Απριλίου, και δεν είναι άλλο από το ομότιτλο «Μεγαλώνω»  – το οποίο αποτελεί και το νέο single του album.

Την σκηνοθεσία στα προηγούμενα βίντεο κλιπ του δίσκου «Μπερδεμένος» & «Έπαθα Αγάπη» επιμελήθηκε επίσης ο Κώστας Καρύδας, ενώ το «Τρυφερά» οπτικοποίησε στα τέλη του 2023 η Ζωή Σγούρου.

 Δείτε το official video του «Τρυφερά» στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=e1Tjd_7d8Hg

Βρείτε το album «Μεγαλώνω» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://panosmouzourakis.lnk.to/MegalonoPR

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Family secrets
κάθε Παρασκευή & Σάββατο
στο Θέατρο Αλκμήνη
Αγάπη παράνομη
κάθε Δευτέρα & Τρίτη
στο Θέατρο Radar
Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου
κάθε Τετάρτη στο θέατρο Olvio
Van Gohh
The Immersive experience
από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
από τις 3/6 έως τις 3/10
στο Θέατρο Βράχων
Αντιγόνη του Σοφοκλή
σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Mogwai live
στο Floyd live music venue
την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου
"Prison...κέϊκ"
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο Θέατρο Αλκμήνη
Κοιμώμενος Χαλεπάς
ο ΣΑΛόΣ άΓΙΟΣ
στο Θέατρο Καλλιρόης
Μαρία Κουτσουρλή live
την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου
στο club του ΣτΝ
13th Handmade Recycled fest.
17 έως 28 Σεπτεμβρίου
στο Fabrica Athens
Βασιλική Μιχαλοπούλου
στο Σταυρός του Νότου club
την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου