Events

MADBALL, NASTY & BORN FROM PAIN ΣΤΟ ARCH CLUB TO ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

today10/10/2024 15

Background
share close

MADBALL (US) + NASTY (BE) + BORN FROM PAIN (NL) LIVE IN ATHENS

Οι MADBALL επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια!

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της! Μετά από 12 χρόνια απουσίας, οι θρύλοι του New York Hardcore, MADBALL, επιστρέφουν στην Ελλάδα για μία εκρηκτική συναυλία που θα μείνει αξέχαστη. Στις 12 Οκτωβρίου, το Arch Club στην Αθήνα θα φιλοξενήσει την πολυαναμενόμενη επιστροφή των MADBALL, με καλεσμένους τους NASTY, BORN FROM PAIN και PRIMITIVE DREAD.

Η περιοδεία “Only the Hard 2024” των NYHC θρύλων MADBALL περιλαμβάνει δυναμικές εμφανίσεις σε όλη την Ανατολική Ευρώπη και η συναυλία στην Αθήνα θα είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές του tour. Το line-up συμπληρώνεται από τρεις εξίσου ισχυρές μπάντες που υπόσχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη: οι NASTY από το Βέλγιο, οι BORN FROM PAIN από την Ολλανδία και οι PRIMITIVE DREAD, μία crossover μπάντα που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

NASTY – Η beatdown hardcore metal αίσθηση από το Βέλγιο επιστρέφει για ακόμα μία εκρηκτική εμφάνιση στην Ελλάδα, μετά από μια αξέχαστη εμφάνιση σε παλαιότερες εκδηλώσεις. Με τον σκληρό τους ήχο και την ασταμάτητη ενέργειά τους, υπόσχονται να ανεβάσουν το κοινό σε νέα επίπεδα έντασης.

BORN FROM PAIN – Φίλοι της ελληνικής hardcore σκηνής, οι BORN FROM PAIN είναι γνωστοί για την ενέργειά τους και την αφοσίωση στο είδος. Έχοντας περιοδεύσει σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχονται για να ταρακουνήσουν το Arch Club με την ασταμάτητη τους δύναμη.

PRIMITIVE DREAD – Η νέα crossover μπάντα, με μέλη από το Hardfaced της Βόρειας Μακεδονίας, ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει με το ντεμπούτο της στην ελληνική σκηνή. Το πάθος και η ωμή ενέργεια των Primitive Dread είναι σίγουρο ότι θα καθηλώσουν το κοινό.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024

Arch Club

Early bird: 28€

Pre-sale: 31€

Door: 35€

Προπώληση εισιτηρίων: more.com και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Nova, Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

Tickets link: https://www.more.com/…/madball-us-nasty-be-born-from…/

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Family secrets
κάθε Παρασκευή & Σάββατο
στο Θέατρο Αλκμήνη
Αγάπη παράνομη
κάθε Δευτέρα & Τρίτη
στο Θέατρο Radar
Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου
κάθε Τετάρτη στο θέατρο Olvio
Van Gohh
The Immersive experience
από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
από τις 3/6 έως τις 3/10
στο Θέατρο Βράχων
Αντιγόνη του Σοφοκλή
σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Mogwai live
στο Floyd live music venue
την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου
"Prison...κέϊκ"
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο Θέατρο Αλκμήνη
Κοιμώμενος Χαλεπάς
ο ΣΑΛόΣ άΓΙΟΣ
στο Θέατρο Καλλιρόης
Μαρία Κουτσουρλή live
την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου
στο club του ΣτΝ
Κόκκινος Ιπποπόταμος
κάθε Παρασκευή & Σάββατο
στο Θέατρο ΕΝ-Α
Βασιλική Μιχαλοπούλου
στο Σταυρός του Νότου club
την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου