Μουσικά Νέα

“LUV” TO NEO ALBUM ΤΩΝ SUGAR FOR THE PILL ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

today25/05/2025 33

Background
share close

Η επιστροφή των Sugar For The Pill με το νέο άλμπουμ “LUV“.

Η δισκογραφική επιστροφή των Sugar For The Pill είναι γεγονός! Το sophomore άλμπουμ με τίτλο “LUV“ μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά, ενώ οι λάτρεις του βινυλίου θα το βρουν σε δύο εκδόσεις έγχρωμου βινυλίου στις 20 Ιουνίου 2025 από την Shelflife Records (ΗΠΑ) και την Make Me Happy records (GR).

To “LUV” περιλαμβάνει δέκα τραγούδια μέσω των οποίων οι Sugar For The Pill διευρύνουν τα ηχητικά τους όρια, εμβαθύνοντας στον κόσμο του shoegaze και του dream pop, διατηρώντας ωστόσο τις Indie και post punk revival αναφορές που τους χαρακτηρίζουν. Ο νέος τους ήχος αποτίνει φόρο τιμής στους «ήρωες» τους όπως οι Slowdive, Ride, Interpol, Chameleons και Lush, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τη μοναδικότητά τους και τη συνεχιζόμενη καλλιτεχνική τους εξέλιξη.

Το συγκρότημα στο νέο του άλμπουμ, εξερευνά την πολυδιάστατη φύση της αγάπης, τον έρωτα, τη φιλία, τη νοσταλγία, την αποδοχή και την απώλεια. Παράλληλα, μας καλεί να αναλογιστούμε τη σημασία της κάθε στιγμής, υπογραμμίζοντας πώς το τέλος μπορεί να κρύβει μέσα του την αρχή μιας νέας πορείας. Το “LUV” είναι ένα σύγχρονο soundtrack για την εσωτερική αναζήτηση και την αέναη μετακίνηση της ψυχής.

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη σε συνδυασμό  με τη διεθνή τους αναγνώριση η οποία εδραιώνεται σταθερά είχαν σαν αποτέλεσμα την γνωριμία και συνεργασία τους με τον Jordan Lawlor πρώην μέλος των M83 ο οποίος υπογράφει και την μίξη -συμπαραγωγή του άλμπουμ μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη της μπάντας Αλέξη Μπόλπαση ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τα recordings. Το Mastering υπογράφει ο Daniel Good ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του artwork έχει αναλάβει η Typical Organization.

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

"Πουτάνα ζωή"
για 4 μόνο παραστάσεις
στο Kukaracha theaterspace
Η Παναγία των Παρισίων
στο Ίδρ.Μείζονος Ελληνισμού
από τις 24 Οκτωβρίου
Ο άνθρωπος των θαυμάτων
στο Θέατρο Αλκμήνη
από την Κυριακή 4 Οκτωβρίου
Το φτερωτό άλογο
από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου
στο Θέατρο Βεάκη
"Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου"
στο Θέατρο Olvio
"Πηνελόπη"
έρχεται κάθε Κυριακή
στο Από Μηχανής Θέατρο
"Οι βρικόλακες"
από τις 25 Σεπτεμβρίου
στο Θέατρο RADAR
Harley Davidson bike show
9, 10 & 11 Οκτωβρίου
στο Θέατρο Πέτρας
Σκιαδαρέσες live
@Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου
Beth Hart live
Δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού
την Τετάρτη 1η Ιουλίου
In motion
κάθε Κυριακή στις 11 το πρωϊ
στο Θέατρο Εν Αθήναις
"Το κιβώτιο"
για 11η χρονιά
στο studio Μαυρομιχάλη