Μουσικά Νέα

“LOS HALCONES REMIX” ΤΟ ΝΕΟ SINGLE TOY SEBA CAMPOS EINAI ΕΔΩ

today16/07/2024 91

Background
share close

Ο αγαπημένος και του ελληνικού κοινού Seba Campos είναι DJ και παραγωγός από τη Χιλή, με έδρα τη Βέρνη, και το Los Halcones Remix είναι η νέα του ηχογράφηση που βασίστηκε στο Los Halcones του Santiago Moraes. Ο Moraes άκουσε το ηχογράφημα του Campos και του «παραχώρησε» τα φωνητικά του, αφού βρήκε τη νέα ηχογράφηση εξαιρετική: ένας συνδυασμός electro house, latin beats, afro με την πρωτότυπη μελωδία της φωνής του Moraes να κρατάει το «στίγμα» της world κουλτούρας.

Ο μοναδικός ήχος του Campos συνδυάζει τις νοτιοαμερικανικές ρίζες του με την ηλεκτρονική μουσική σκηνή στη Γερμανία. Οι παραγωγές του έχουν κυκλοφορήσει από εταιρείες όπως η Sony Music Spain, η Acker Records, η Cosmic Awakenings, η WAYU Records, η House Music With Love αλλά και από την The Hubsters, όπου το  “Canto Al Sol” έκανε μεγάλη επιτυχία και έφτασε στο Top 10 των Shazam Charts, το “Hijos De La Tierra”, το τραγούδι του με τον Rodrigo Gallardo που ακούστηκε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Μεξικό, τα Βαλκάνια και την Ισπανία ενώ στο Pandora” έκανε μία συνεργασία-έκπληξη με τη Μαρία Παπαγεωργίου. Ακόμη μία δυνατή συνεργασία ήταν αυτή με τον Gizmo Varillas στο ξεχωριστό Lluvia”  που έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο αναπαραγωγές στο Spotify.

Το Paloma”, που κυκλοφόρησε 2 μόλις μήνες πριν με τη συνεργασία των Kermesse, βρέθηκε αμέσως σε μερικές από τις πιο πετυχημένες organic downtempo playlists στο Spotify ενώ και στη χώρα μας ακούστηκε σε πολλές ραδιοφωνικές συχνότητες. Μέσω των πάρτι Orgánica (που είναι ο διοργανωτής) έχει συνεργαστεί με πολλούς DJs και παραγωγούς Organic House, House και Downtempo και περιοδεύει σε όλη την Ευρώπη.

STREAM/BUY

https://orcd.co/vxqxen5

Κυκλοφορεί από τη The Hubsters

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Family secrets
κάθε Παρασκευή & Σάββατο
στο Θέατρο Αλκμήνη
"Ματωμένος γάμος"
από το Σάββατο 29 Νοεμβρίου
στο Θέατρο Μοντέρνοι Καιροί
Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου
κάθε Τετάρτη στο θέατρο Olvio
Van Gohh
The Immersive experience
από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
"Nevermind"
κάθε Δευτέρα & Τρίτη
στο Θέατρο NOUS
Η ομολογία της 4ης Ιανουαρίου
κάθε Δευτέρα & Τρίτη
στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια
Νεκρή φύση σε χαντάκι
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο studio Μαυρομιχάλη
"Prison...κέϊκ"
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο Θέατρο Αλκμήνη
Jerome Kaluta live
στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
τις Πέμπτες 4 & 11 Δεκεμβρίου
Caveman
κάθε Δευτέρα και Τρίτη
στο Θέατρο Αθηνών
Αλέξανδρος Τζοβάνι
στη Μουσική Σκηνή Ράδιο
την Τρίτη 25 Νοεμβρίου
Πυρεξία
3 οράματα για τη Μέση Ανατολή
στο θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ