Μουσικά Νέα

“ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ” ΤΟ ΝΕΟ ALBUM ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

today07/03/2024 25

Background
share close

Βαγγέλης Λαζόπουλος

Κάπου ανάμεσα

Νέο άλμπουμ

«Κάπου ανάμεσα στην αγριότητα του κόσμου. Κάπου ανάμεσα στην αλήθεια που λες και σε αυτή που δε λες. Κάπου ανάμεσα στην ελπίδα… για όσα θελουμε να αλλάξουν… για όσα θελουμε να γίνουν πιο ανθρώπινα… για σένα, για εμένα, για όλους όσους δεν βρίσκουν ένα καταφύγιο»
 

Ο τραγουδοποιός Βαγγέλης Λαζόπουλος, μετά την κυκλοφορία του single «Στην αιώρα του καιρού», που εντυπωσίασε για το πρωτότυπο άκουσμα και για τον φρέσκο ήχο και λόγο που εισήγαγε στο ελληνόφωνο τραγούδι, μας παρουσιάζει ολοκληρωμένα πια, τη δημιουργική του προσωπικότητα, με την έκδοση του πρώτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο “Κάπου Ανάμεσα”.

Μέσα από έναν ώριμο καλλιτεχνικό λόγο, που εμπεριέχει τις καταβολές, τις υπαρξιακές αναζητήσεις αλλά και την ανάγκη για σύνδεση ενός νέου ανθρώπου με το υγιές κομμάτι της κοινής συνείδησης μέσω της τραγουδοποιητικής τέχνης, ο Βαγγέλης Λαζόπουλος μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθηματικές ενορχηστρώσεις με κοινωνική αναφορά.

Ένας ιδιαίτερος δίσκος ο οποίος εμπεριέχει 5 τραγούδια και 2 απαγγελίες -από την χαρισματική Δήμητρα Σιούκα– και αποτελεί το πρώτο βήμα του νέου καλλιτέχνη στον κόσμο της μουσικής.

Ο ήχος του δίσκου χαρακτηρίζεται από μια φρέσκια και μοντέρνα ενορχηστρωτική προσέγγιση, ενώ οι στίχοι εστιάζουν σε κοινωνικά θέματα και στην κατεπείγουσα ανάγκη για ανθρώπινη ενότητα που θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ένα από τα κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι το “Καθρέφτης του κόσμου,” ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι με ιδιαίτερα φωνητικά, που ενσωματώνει έθνικ και παραδοσιακά στοιχεία. Το τραγούδι επικεντρώνεται στην έννοια της προσωπικής ευθύνης, προτρέποντάς μας να κοιτάξουμε στον καθρέφτη και να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας με ειλικρίνεια και αλήθεια, για την σωτήρια ανατροπή.

Ο δίσκος αυτός με το πρώτο άκουσμα, μας κάνει να αντιληφθούμε ότι ο Βαγγέλης Λαζόπουλος δεν είναι άλλος ένας νέος ταλαντούχος καλλιτέχνης που διεκδικεί την παρουσία του στην μουσική μας δημιουργία, αλλά μια εντελώς ιδιαίτερη περίπτωση ολοκληρωμένου καλλιτέχνη, που ανυπομονεί να επικοινωνήσει τη μουσική του εμπειρία, για να συναντηθεί με εκείνους που ακόμα ελπίζουν.

TRACK LIST

1. Mια φωνή
2. Λαβύρινθος
3. Στην αιώρα του καιρού
4. Καθρέφτης του κόσμου
5. Οι εποχές
6. Ζεστές Πατρίδες
7. Μια ανατολή ακόμα

 Ο δίσκος κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Formiggart.

https://orcd.co/kapou-anamesa

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Pulp, The Smile & More TBA
στο Release Athens Festival
την Πέμπτη 20 Ιουνίου
"Πόθεν Έσχες"
από το Σάββατο 11 Μαϊου
στο Θέατρο Βεάκη
"Αλιγάτορες"
από Παρασκευή έως Κυριακή
στο Θέατρο Γκλόρια
Οι Duran Duran έρχονται
στο Release Athens Festival
την Πέμπτη 18 Ιουλίου
Judas Priest, Accept
Bruce Dickinson 14 Ιουλίου
στο Release Athens Festival
11ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας "Λίγο όνειρο ακόμα"
1η, 2, 3 & 4 Αυγούστου
Megadeth live
στην Πλατεία Νερού
την Παρασκευή 14 Ιουνίου'24
"25 χρόνια ΟΝΑΡ"
την Παρασκευή 17 Μαϊου
στο Κύτταρο live
Piano City Athens 2024
100 κονσέρτα πιάνου
16, 17, 18, 19 & 20 Μαϊου
Τι είδε ο γιος της καθαρίστριας
κάθε Δευτέρα και Τρίτη
στο Θέατρο NOUS
Parov Stelar, Jain & Telenova
στο Release Athens Festival
το Σάββατο 15 Ιουνίου
dEUS
live στο Floyd
την Παρασκευή 7 Ιουνίου
0%