Events

“ΕΤΣΙ ΕΖΗΣΑ” 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

today31/08/2024 279

Background
share close

«Έτσι έζησα»

90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Μια βραδιά αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Μία μουσική παράσταση, βασισμένη στη ζωή και το έργο του συνθέτη, που συνδυάζει στοιχεία μιούζικαλ και συναυλίας

Με πάνω από 1500 συνθέσεις στο ενεργητικό του και αμέτρητες μεγάλες επιτυχίες, ο Γιώργος Κατσαρός εκτός από χαρισματικός συνθέτης είναι και ένας από τους σπουδαιότερους δεξιοτέχνες στο σαξόφωνο. Το 1998 η Philips Αμερικής τον συμπεριέλαβε σε δίσκο με τους μεγαλύτερους σαξοφωνίστες του κόσμου.

Στη διάρκεια της καριέρας του μας έχει χαρίσει πολλά αγαπημένα τραγούδια.

«Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Κάθε λιμάνι και καημός», «Δεν υπάρχει ευτυχία», «Πάμε για ύπνο Κατερίνα», «Κρασί, θάλασσα και τ’ αγόρι μου», «Αποκλείεται», «Θα υπάρχω θες δε θες», «Κέρκυρα – Κέρκυρα» είναι κάποια από τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν οι: Μελίνα Ασλανίδου, Λένα Αλκαίου, Κλειώ Δενάρδου, Λουίζα Πυριόχου, Χριστίνα Ράλλη, Ίαν Στρατής και ο Κώστας Χατζής.
Οι ηθοποιοί  Άντζελα Γκερέκου, Τάνια Τρύπη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Μέμος Μπεγνής θα μας θυμίσουν επιθεωρησιακά στιγμιότυπα, κινηματογραφικά και ελαφρά τραγούδια της πρώτης περιόδου του Γιώργου Κατσαρού. Και μαζί με την Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον Τάκη Ζαχαράτο θα αναβιώσουν τις περίφημες ρεβύ πίστας από τα κοσμικά κέντρα της Πλάκας στα οποία διηύθυνε τις ορχήστρες ο συνθέτης.

Η βραδιά θα κλείσει με τον Γιάννη Πάριο, ανακάλυψη του Κατσαρού. Ο συνθέτης θα συνοδεύσει με το σαξόφωνο του τον ερμηνευτή στις επιτυχίες του και έτσι ο μαέστρος θα μας έχει πει την ιστορία της ζωής του αφού… έτσι έζησε.

Με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Λευτέρη Καλκάνη.

Στο πιάνο ο Γιώργος Θεοφάνους.

Τα κείμενα της παράστασης έχει γράψει ο Άγγελος Πυριόχος και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Info

«ΕΤΣΙ ΕΖΗΣΑ» 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης 21:00

Τιμές εισιτηρίων

VIP 85€

Α Ζώνη: 75€

Β Ζώνη: 65€

Γ Ζώνη: 55€

Δ Ζώνη: 45€

Ε Ζώνη: 35€

Ζ Ζώνη: 25€

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/music/etsi-ezisa-90-xronia-giorgos-katsaros/

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Family secrets
κάθε Παρασκευή & Σάββατο
στο Θέατρο Αλκμήνη
Αγάπη παράνομη
κάθε Δευτέρα & Τρίτη
στο Θέατρο Radar
Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου
κάθε Τετάρτη στο θέατρο Olvio
Van Gohh
The Immersive experience
από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
από τις 3/6 έως τις 3/10
στο Θέατρο Βράχων
Αντιγόνη του Σοφοκλή
σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Mogwai live
στο Floyd live music venue
την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου
"Prison...κέϊκ"
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο Θέατρο Αλκμήνη
Κοιμώμενος Χαλεπάς
ο ΣΑΛόΣ άΓΙΟΣ
στο Θέατρο Καλλιρόης
Μαρία Κουτσουρλή live
την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου
στο club του ΣτΝ
13th Handmade Recycled fest.
17 έως 28 Σεπτεμβρίου
στο Fabrica Athens
Βασιλική Μιχαλοπούλου
στο Σταυρός του Νότου club
την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου