Επικαιρότητα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

today17/04/2024 30

Background
share close

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας διοργανώνουν εκδήλωση, εν όψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών 2024 και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 18 Απριλίου στις 17:00 στο κτίριο του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λεωφ. Αμαλίας 8, Αθήνα). Η εκδήλωση θα επικεντρωθεί στους τρόπους με τους οποίους η Ευρωπαϊκή Ένωση βοηθά τους νέους επαγγελματίες να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να εισέλθουν σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επωφεληθούν από τα ευρωπαϊκά κονδύλια και προγράμματα, όπως το Erasmus Plus.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη και ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

Στη συνέχεια, σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα “Ευρωπαϊκή Συνεργασία και Νεολαία” θα συμμετέχουν η υπεύθυνη Επικοινωνίας της Αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Εύη Γεωργίτση, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Σταύρος Σαμουηλίδης και η Senior Policy Advisor & υπεύθυνη της Πρωτοβουλίας ‘Orange Grove’ της Πρεσβείας της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Νατάσα Αποστολίδη.

Η γενική γραμματέας Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δρ Μαρίνα Στέφου θα κάνει εισαγωγική τοποθέτηση και θα συντονίσει την εκδήλωση.

Για να συμμετάσχετε, θα πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό το σύνδεσμο.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

"Πουτάνα ζωή"
για 4 μόνο παραστάσεις
στο Kukaracha theaterspace
Η Παναγία των Παρισίων
στο Ίδρ.Μείζονος Ελληνισμού
από τις 24 Οκτωβρίου
Ο άνθρωπος των θαυμάτων
στο Θέατρο Αλκμήνη
από την Κυριακή 4 Οκτωβρίου
Το φτερωτό άλογο
από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου
στο Θέατρο Βεάκη
"Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου"
στο Θέατρο Olvio
"Πηνελόπη"
έρχεται κάθε Κυριακή
στο Από Μηχανής Θέατρο
"Οι βρικόλακες"
από τις 25 Σεπτεμβρίου
στο Θέατρο RADAR
Ο μικρός Πρίγκιπας
από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου
στο Θέατρο Κιβωτός
Βασιλική Μιχαλοπούλου live
στο club του ΣτΝ
την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου
Οι λευκές νύχτες ενός κλόουν
στο θέατρο Μαβίλη
από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου
In motion
κάθε Κυριακή στις 11 το πρωϊ
στο Θέατρο Εν Αθήναις
"Το κιβώτιο"
για 11η χρονιά
στο studio Μαυρομιχάλη