Μουσικά Νέα

“ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” ΤΟ ΝΕΟ SINGLE ΤΗΣ ΔΑΝΑΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

today08/09/2024 39

Background
share close

ΔΑΝΑΗ

«Επίλογος για κάθε καλοκαίρι»

   Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, η Δανάη ανακοινώνει την κυκλοφορία του τέταρτου μουσικού της κομματιού με τίτλο «Επίλογος για κάθε καλοκαίρι». Μετά από τρεις μουσικές κυκλοφορίες, η Δανάη επιστρέφει με ένα τραγούδι που υπόσχεται να σημαδέψει το τέλος του καλοκαιριού με έναν μοναδικό τρόπο.

    Η μουσική και οι στίχοι του κομματιού φέρουν την υπογραφή του ταλαντούχου Επαμεινώνδα Καραΐσκου, ο οποίος καταφέρνει να αποτυπώσει με απόλυτη ευαισθησία και καλλιτεχνική ακεραιότητα, τη μελαγχολική γοητεία των καλοκαιρινών μας περιπλανήσεων. Με τις λεπτοδουλεμένες μελωδίες και τους ποιητικούς στίχους του, το τραγούδι αυτό αποτελεί έναν μουσικό επίλογο που αντηχεί τις τελευταίες ηλιαχτίδες του καλοκαιριού.

    Η φωνή της Δανάης με τη χαρακτηριστική της ζεστασιά και την έντονη συναισθηματική φόρτιση, αγκαλιάζει τους στίχους και τους δίνει ζωή με έναν τρόπο που μόνο εκείνη μπορεί. Ο «Επίλογος για κάθε καλοκαίρι» είναι ένα τραγούδι που αναμιγνύει νοσταλγία και ελπίδα, αφήνοντας τον ακροατή να βυθιστεί σε έναν κόσμο γεμάτο εικόνες και συναισθήματα.

    Τη Δανάη τη γνωρίσαμε μουσικά το 2020, με το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Πεταλούδα», σε δικούς της στίχους και μουσική. Το τραγούδι αυτό είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό, προβλήθηκε στο Mad tv και παρουσιάστηκε ως ανερχόμενη καλλιτέχνιδα στο “Μουσικό Κουτί”, της ΕΡΤ, μέσα από τις «Εξερευνήσεις» του Πάνου Σουρούνη. Επίσης, κέρδισε την πρώτη θέση στον διαδικτυακό μουσικό διαγωνισμό της Εrtopen Web Radio.

Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε τα επόμενά της τραγούδια με τίτλους  «Μόνο Εσύ» και «Άνοιξης Στεφάνι» σε δικούς της στίχους και μουσική και ενορχήστρωση του Γιάννη Δαμιανίδη.

    Το νέο της single, «Επίλογος για κάθε καλοκαίρι», είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το οfficial video clip του στο Youtube.

Kαλή ακρόαση!

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Παντελής Κυραμαργιός
στην Ταράτσα του Λαμπέτη
την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου
Ευανθία Ρεμπούτσικα
στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου
"Έτσι έζησα" Γιώργος Κατσαρός
στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου
100 χρόνια Μίμης Πλέσσας
στο Θέατρο Παλλάς
από 10 έως 20 Οκτωβρίου
The Murder Capital
στο Gagarin 205
το Σάββατο 5 Οκτωβρίου
Prmier music festival 2024
στην Πλατεία Νερού
στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου
The Last Drive live
στο Gagarin 205
14 & 15 Μαρτίου 2025
Off the hook festival 2024
Παρασκευή 6 & Σάββατο 7/9
στο Athens Oilympic Complex
H Μαρία Παπαγεωργίου
στο Κηποθέατρο Παπάγου
την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου
Godspeed You! Black Emperor
στο FLoyd Live Venue
την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου
Luke Elliot live
στο Gazarte Roof Stage
το Σάββατο 9 Νοεμβρίου
Σταμάτης Κραουνάκης
Δημοτικό Αμφιθέατρο Αχαρνών
το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου
0%