Μουσικά Νέα

“ΠΑΡΤΥ” ΤΟ ΝΕΟ SINGLE ΤΩΝ VANILLA SWING ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

today24/06/2024 30

Background
share close

Οι VaniLa Swing μας καλούν στο “Πάρτυ” τους

Νέο single από τον επερχόμενο δίσκο των VaniLa SwingFrabalas”.

Οι VaniLa Swing, μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια μουσικής εξερεύνησης και επιτυχιών, ετοιμάζονται να γοητεύσουν ξανά το ελληνικό κοινό με την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ και το επερχόμενο single τους με τίτλο “Το Πάρτυ“. Γνωστοί για την εκρηκτική τους ενέργεια και τη μοναδική μίξη μουσικών ειδών, έχουν κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές εκείνων που αγαπούν τις ζωντανές εμφανίσεις και την αθάνατη Rock ‘n’ roll μουσική.

Ως κεντρικό πρόσωπο των VaniLa Swing η τραγουδίστρια Λήδα Αγγελάκη. Η  χαρισματική τραγουδίστρια του συγκροτήματος, μεγάλωσε στα Εξάρχεια και ακολούθησε το πάθος της για τις τέχνες σπουδάζοντας χορό, μπαλέτο και μουσικό θέατρο στο Λονδίνο καθώς τις ολοκλήρωσε στην Αθήνα τελειώνοντας το Εθνικό Ωδείο Αθηνών στο μοντέρνο τραγούδι. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε ως χορεύτρια επωνύμων καλλιτεχνών , τηλεοπτικές παραγωγές , βίντεοκλιπ & RnB πάρτυ. Ήταν πιο εύκολο για την ίδια να εκφράζεται μέσω του χορού αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο την επικοινωνία με το κοινό. Ωστόσο, η αγάπη της για τη μουσική την οδήγησε στη δημιουργία των VaniLa Swing, αρχικά ως ένα show και μουσικοχορευτικό project. Η μπάντα γρήγορα απογειώθηκε με αμέτρητες συναυλίες, κερδίζοντας πιστούς θαυμαστές. Τώρα, η Λήδα επιθυμεί να επανασυστηθεί στο κοινό, φέρνοντας νέα ενέργεια και ανανεωμένο πάθος στη μουσική τους πορεία με το επερχόμενο άλμπουμ.

 

Η μοναδική προσέγγιση των VaniLa Swing στη μουσική, συνδυάζοντας το Swing, το Rock ‘n’ Roll, τα Blues και το Rockabilly με μια σύγχρονη πινελιά, τους έχει καταστήσει πρωτοπόρους του vintage ήχου στη σύγχρονη μουσική σκηνή. Το ρεπερτόριό τους, πλούσιο τόσο σε δικές τους συνθέσεις όσο και σε δεξιοτεχνικές διασκευές, παίρνει τους θαυμαστές σε ένα μουσικό ταξίδι από τις ημέρες δόξας του Elvis και της Wanda Jackson μέχρι τις μελωδίες των Ray Charles, Beatles και Τζένης Βάνου, προσφέροντας ένα εκλεκτικό μείγμα που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό.

VaniLa Swing – Take One Step Ahead:
https://www.youtube.com/watch?v=6JNZwaC2fWc

Ο νέος τους δίσκος “Frabalas” που αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, περιλαμβάνει στίχους και μουσική του Γιώργου Μαρκόπουλου και παραγωγή του κυρίου Κ. Τα πρόσφατα singles “On my own” και “Ξύπνα αγάπη μου” είναι μόνο η αρχή από όσα μας επιφυλάσσουν. Το πρώτο single από το άλμπουμ, “Το Πάρτυ”, κυκλοφόρησε στις 21 Ιουνίου, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το ανανεωμένο μουσικό τους ύφος.

VanilLa Swing Are:

    Λήδα Αγγελάκη: Φωνή

    Ανδρέας Καμπύλης: Κιθάρα

    Σταύρος Ράπτης: Μπάσο / Κοντραμπάσο

    Δημήτρης Γρηγοριάδης: Τύμπανα

    Κωνσταντίνος Ζώτος: Πιάνο

Μείνετε συντονισμένοι για μια μουσική εμπειρία που θα σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο με σύγχρονη ματιά!

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου η εκρηκτική μπάντα δίνει ραντεβού στην Afrikana στον Κεραμεικό για ένα πάρτυ που θα “μυρίζει” γιορτή, χορό και ρούμι. Μάθε περισσότερα εδώ: https://www.facebook.com/events/999030831338002

Περισσότερα νέα και πληροφορίες για το επερχόμενο άλμπουμ και τις ζωντανές εμφανίσεις των VaniLa Swing μπορείτε να βρείτε στα κοινωνικά τους δίκτυα:

Spotify | Instagram | Facebook

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

"Αυτόματη εστίαση"
στο Θέατρο Αργώ
από τις 17 Οκτωβρίου
Δαγκώνει;
κάθε Παρασκευή
στο Θέατρο Φούρνος
"Προδοσία"
από τις 4 Νοεμβρίου
στο Θέατρο Διάχρονο
Ο επιθεωρητής έρχεται
στο Θέατρο Βαφείο
από τις 16 Οκτωβρίου
"Φωτιά και νερό"
κάθε Σάββατο & Κυριακή
στο Θέατρο Άβατον
Prmier music festival 2024
στην Πλατεία Νερού
στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου
The Last Drive live
στο Gagarin 205
14 & 15 Μαρτίου 2025
The Murder Capital
στο Gagarin 205
στις 30 Μαϊου 2025
100 χρόνια Μίμης Πλέσσας
στο Θέατρο Παλλάς
από 10 έως 20 Οκτωβρίου
Godspeed You! Black Emperor
στο FLoyd Live Venue
την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου
Luke Elliot live
στο Gazarte Roof Stage
το Σάββατο 9 Νοεμβρίου
Σταμάτης Κραουνάκης
Δημοτικό Αμφιθέατρο Αχαρνών
το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου
0%