Events

“2” ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΦΙΓΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

today30/11/2023 26

Background
share close

Χρήστος Θηβαίος
Παναγιώτης Μάργαρης

“2”


Από Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 
για περιορισμένες εμφανίσεις

στη Σφίγγα 

Με διάθεση συγκροτήματος επί σκηνής και επικοινωνίας με όχημα τα τραγούδια, συναντιούνται και φέτος ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα, από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, για περιορισμένες εμφανίσεις. 

Μετά την πρώτη τους τρομερά επιτυχημένη συνύπαρξη στη Σφίγγα πέρσι και τις συναυλίες του καλοκαιριού, οι δυο τους έρχονται ξανά να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τα τραγούδια “γυμνά αλλά και γυμνασμένα, όπως τη στιγμή που έρχονται στο φως”. 

Οι 2 τους γνωρίστηκαν το 1997 κατά την ηχογράφηση του διαχρονικού πλέον τραγουδιού «Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα» το οποίο ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος με τον Παναγιώτη Μάργαρη να παίζει εξαίσια κλασική κιθάρα.

Μέσα από ανατρεπτικές επιλογές ρεπερτορίου χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις, αυτοσχεδιασμούς και αδιάκοπη επαφή με τους ακροατές, χτίζουν ένα πρόγραμμα που έχει στιγμές συγκινητικές, εξωστρεφείς, προσωπικές και ομαδικές. Όλα δένουν με μια φυσικότητα που δεν  χρειάζεται εξηγήσεις. 

Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων αλλά και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια. 

Το “2” είναι μια μουσική παράσταση για 2 μουσικούς που ενώνονται με βαθιά εκτίμηση και χημεία αλλά και μια παράσταση – παιχνίδι για τους αιώνιους 2 : μουσικούς και κοινό.
                                                                                                                                 
Ώρα έναρξης: 22.00. (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00)
Eίσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: more.com – sfiga.gr


Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149
sfigamusic@gmail.com 


WebsiteFacebook |  Instagram   

Written by: admin_master

Rate it

o street radio προτεινει

Ελεωνόρα Ζουγανέλη live
στην Τεχνόπολη
την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου
Αγοραφοβικό Φεστιβάλ
26 & 27 Σεπτεμβρίου
σε πολλαπλούς χώρους
Να ξέρετε πως αυτό που
ακούτε είναι σφύριγμα τρένου
κάθε Τετάρτη στο θέατρο Olvio
Jerome Kaluta
στο Κύτταρο live
την Παρασκευή 3 ΟΚτωβρίου
Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων
από τις 3/6 έως τις 3/10
στο Θέατρο Βράχων
Αντιγόνη του Σοφοκλή
σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη
σε καλοκαιρινή περιοδεία
Mogwai live
στο Floyd live music venue
την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου
Death Disco open air festival
στην Τεχνόπολη
20 & 21 Σεπτεμβρίου
Κοιμώμενος Χαλεπάς
ο ΣΑΛόΣ άΓΙΟΣ
στο Θέατρο Καλλιρόης
6o Compartments dance project
από τις 21/9 μέχρι τις 5/10
στο Θέατρο Το Τρένο στο Ρουφ
13th Handmade Recycled fest.
17 έως 28 Σεπτεμβρίου
στο Fabrica Athens
Βασιλική Μιχαλοπούλου
στο Σταυρός του Νότου club
την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου