Συνδεθείτε με το Summer Nostos Festival RetroFuture για ένα εντυπωσιακό digital show με τις ΜΕΛΙSSES!

Συνδεθείτε με το Summer Nostos Festival RetroFuture για ένα εντυπωσιακό digital show με τις ΜΕΛΙSSES!

Συνδεθείτε με το Summer Nostos Festival RetroFuture για ένα εντυπωσιακό digital show με τις ΜΕΛΙSSES!

 

Κυριακή 28 Ιουνίου, 21:00
στο www.SNFestival.org/live

Tο αγαπημένο συγκρότημα ΜΕΛΙSSES συμμετέχει στο Summer Nostos Festival RetroFuture του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και ανεβαίνει στην κορυφή του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) – στο Ενεργειακό Στέγαστρο – προσκαλώντας μας σε ένα μοναδικό διαδικτυακό show που υπόσχεται να ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη!

Οι ΜΕΛΙSSES ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο. Ύστερα από την πρώτη τους εμφάνιση στο Summer Nostos Festival το 2017, όπου κυριολεκτικά ξεσήκωσαν τα πλήθη, επιστρέφουν για να κλείσουν το SNFestival RetroFutureμε ένα διαφορετικό show που θα παρουσιάσουν οι ίδιοι.

Μουσική, συζητήσεις, αναμνήσεις, και μια guest εμφάνιση θα γεμίσουν την τελευταία ημέρα του φετινού SNFestival. Σε αυτό το μοναδικό onlineshow τo συγκρότημα θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Πού ‘ναι η αγάπη”.

Στα 11 χρόνια της καλλιτεχνικής τους δραστηριότητας οι ΜΕΛΙSSES έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 20 καλλιτέχνες, από όλα τα είδη μουσικής. Με 10 τραγούδια στο ΤΟP 10 του Airplay Chart, 5 singles στο Νο1 για περισσότερες από 55 εβδομάδες και πάνω από 280.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα έχει αποδείξει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου. Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερα από 1.000 live, οι ΜΕΛΙSSES αποδεικνύουν συνεχώς ότι δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με το κοινό –ακόμα κι αν αυτή τη φορά θα είναι μέσα από τις οθόνες μας.

 

Συντονιστείτε μαζί μας στο SNFestival.org/live για ένα αξέχαστο μουσικό φινάλε και ένα καλό καλοκαίρι!

 

MEΛΙSSES
Χρήστος Μάστορας, φωνητικά
Κώστας Μαυρογέννης, μπάσο
Θάνος Λαΐτσας, κιθάρα

Το πρόγραμμα του Summer Festival RetroFuture προβάλλεται στο www.SNFestival.org/live, στις σελίδες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στα social media (@SNF) και στην δωρεάν mobile εφαρμογή του SNFestival (διαθέσιμη σε Apple Store & Google Play).

 

#SNFestival

Περισσότερες πληροφορίες: www.SNFestival.org
Κατεβάστε δωρεάν το SNFestival App από το Google Play ή το App Store.
#SNFestival

Λίγα λόγια για το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δημιουργός και δωρητής του Summer Nostos Festival είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο. Το ΙΣΝ πραγματοποιεί δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού, και της κοινωνικής πρόνοιας. Από το 1996, το ΙΣΝ έχει διαθέσει συνολικά άνω των $3 δισεκατομμυρίων, μέσω 4.600 και πλέον δωρεών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε 126 κράτη ανά τον κόσμο. Η μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ μέχρι σήμερα είναι το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην Αθήνα, που αποτελεί και τον τόπο διεξαγωγής του Φεστιβάλ. Το ΚΠΙΣΝ παραδόθηκε στην Ελληνική Κοινωνία ως δωρεά, στις 23 Φεβρουαρίου 2017. Έκτοτε, το ΙΣΝ συνεχίζει να υποστηρίζει τη λειτουργία και τις δωρεάν, ανοιχτές εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, αλλά οι δύο οργανισμοί είναι διακριτοί και αυτόνομοι.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.
LINKS
Ιστότοπος του ΙΣΝ 
Ιστότοπος του SNFestival

 

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο:
Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

 


Σχετικά άρθρα

Προηγούμενο άρθρο

ΚΥΤΤΑΡΟ live club


Thumbnail

Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background