Πήγαμε / Είδαμε : Θεοδοσία Τσάτσου στο Faust…γράφει ο Βαγγέλης Γκρέκο

Πήγαμε / Είδαμε : Θεοδοσία Τσάτσου στο Faust...γράφει ο Βαγγέλης Γκρέκο

Ενέργεια και αλληλεπίδραση στις εμφανίσεις της Θεοδοσίας Τσάτσου

Το όνομα της έχει χαραχτεί με έντονα γράμματα στη μουσική σκηνή των 90’s στη χώρα μας.

Η φωνή της έχει εκείνη την ιδιαίτερη χροιά που εύκολα γίνεται αντιληπτή, όταν παίζει ένα τραγούδι το ραδιόφωνο.
Η Θεοδοσία Τσάτσου περί ου ο λόγος, έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο μια σειρά εμφανίσεων στο αγαπημένο Faust και πήρε και παράταση για όλες τις Παρασκευές του Γενάρη. Το λόγο τον διαπίστωσα από κοντά την προηγούμενη Παρασκευή όταν βρέθηκα και εγώ εκεί. Με ένα πρόγραμμα σφιχτό και με σαφείς επιλογές από παλαιότερες δεκαετίες η Θεοδοσία Τσάτσου κινήθηκε σε ροκ αλλά και σε πιο τζαζ μουσικές, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα στο σχεδόν κατάμεστο χώρο του Faust, στο Μοναστηράκι!

Πήγαμε / Είδαμε : Θεοδοσία Τσάτσου στο Faust...γράφει ο Βαγγέλης Γκρέκο

Η ανυπομονησία όλων για να δουν τη Θεοδοσία Τσάτσου επί σκηνής, φαινόταν στα πρόσωπα τους και εκείνη φρόντισε να τους αποζημιώσει όλους μουσικά όση ώρα βρισκόταν εκεί. Η συνεχής κίνηση της, η χημεία που έχει με τους υπόλοιπους μουσικούς αλλά και τα τραγούδια που έχει επιλέξει μέσα από την πορεία της, είναι κάποια μόνο από τα στοιχεία που με έκαναν να θέλω να πάω ξανά να τη δω. Κρατώ το στοιχείο της έκπληξης και θα αναφέρω μόνο ότι μεταξύ των τραγουδιών που ερμήνευσε ήταν και τα αγαπημένα «Νιώθω Ενοχές» και «Αγαπήσου», για να έχει ο καθένας την ευκαιρία να νιώσει με το δικό του τρόπο όλα όσα χαρίζει η Θεοδοσία Τσάτσου στη σκηνή.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί η σημαντική μουσική παρέα που την πλαισιώνει και αποτελείται από τους Στέλιο Πασχάλη στα τύμπανα, Ναυσικά Κατσώρη στα πλήκτρα και στα φωνητικά, Μιλτιάδη Κεχαγιά στο μπάσο και Στέφανο Γεωργιτσόπουλο στην ηλεκτρική κιθάρα.

Το πλούσιο μουσικό σύμπαν της Θεοδοσίας Τσάτσου προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία και ένα πλήθος συναισθημάτων που χαράσσονται έντονα μες τη ψυχή σου. Αυτές οι εμφανίσεις της δε χάνονται!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

γράφει ο Βαγγέλης Γκρέκο “Γυρίζοντας στην πόλη” ΚΥΡ. 20:00-22:00


Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST