Πήγαμε / Είδαμε : “Several Circles” γράφει η Κωνσταντίνα Κούτσικου

"Several Circles" το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στο Booze Cooperativa

Φύση ,σύγχρονος άνθρωπος και σύνδεση ..
Καμία σχέση ..
Ουσιαστικά μέσα από σκέψεις 4 παιδιών που ζουν στους ξέφρενους ρυθμούς μιας μεγαλούπολης…

Μέσα στις απαιτήσεις ,μέσα στην έλλειψη ελευθερίας ,γκρίζου σκηνικού ,ανελευθεριας..και έλλειψης οξυγόνου ..
Μέσα σε ένα τόσο απλό σκηνικό που έρχεται η συνοδεία μιας άρπας να κλειδώσει όλους τους προβληματισμούς αυτών των μικρών πρωταγωνιστών ..

Με ένα κιλό ερωτηματικά ,μέσα από κοινότυπες επαναλήψεις δείχνουν με κάθε τρόπο την αποξένωση από την αλήθεια μας..σκέψεις που πιθανά κάνουμε όλοι μας κάθε μέρα..και όμως αυτά τα 4 παιδιά ο καθένας με τα χρώματα του ρόλου τους μας τα περνάνε με τόσο φυσικό και απλό τρόπο που θες απλά να πιάσεις κουβέντα μαζί τους και να τους πεις…”ναι ρε παιδάκι μου και εγώ αυτό ακριβώς τώρα σκεφτόμουν”.

Μου θύμισε το κλείσιμο ένα υπέροχο βιβλίο , ψυχοθεραπείας που είχα διαβάσει κ έλεγε για τους φαύλους κύκλους..σαυτό το βιβλίο επανέλαβαν τα παιδιά αυτό που τότε είχα διαβάσει και με είχε συνεπάρει ….και ήταν γι’αυτην την διάθεση της ανθρώπινης ύπαρξης να επαναλάμβανει και να να επαναλαμβάνεται…

Άραγε το έχετε και εσείς σκεφτεί …???
Αν λέω αν ,σας δινόταν η ευκαιρία και μπορούσατε να μηδενιστεί το κοντερ της ζωής σας και το ξαναπήγαινατε από την αρχή .. άραγε λέω θα τα ξανακάνετε όλα ακριβώς έτσι …?
Μην βιαστητε να απαντήσετε….
Δεν ξέρω εγώ τι θα έκανα ..
Ή μάλλον ξέρω αλλά δεν θα σας πω…αυτό που σίγουρα θα σας πω είναι πως το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πάω μια βόλτα στην θάλασσα ή και στο βουνό…
Μου έχουν λείψει….εσάς ?

Η παράσταση “Several circles” παίζεται κάθε Σάββατο στο Booze Cooperativa

 


Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST