Πήγαμε / Είδαμε : “Ένα μωρό για τρεις μια παράσταση που σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα και να γελάσεις με την ψυχή σου”

Πήγαμε / Είδαμε : "Ένα μωρό για τρεις μια παράσταση που σε κάνει να τα ξεχάσεις όλα και να γελάσεις με την ψυχή σου"

Στον καιρό της πανδημίας το να βλέπεις μια θεατρική παράσταση μπορεί να χαρακτηριστεί ως κάτι… άκομψο, έξω από τα νερά σου.

Το να βλέπεις μια παράσταση σε ανοικτό χώρο, με αποστάσεις ανά θέση και να είσαι υποχρεωμένος να φοράς μάσκα πριν εισέλθεις μέσα στον χώρο είναι κάτι που προκαλεί τουλάχιστον αμηχανία.

Κοινώς, σε κάνει να έχεις ακόμη και… δεύτερες σκέψεις για το εάν αξίζει να μπεις σε αυτή την διαδικασία σε μια κατάσταση πρωτόγνωρη που βιώνουμε όλοι.

Όλα αυτά κάμφθηκαν άμεσα στην παράσταση «Ένα Μωρό Για Τρεις», το οποίο πήγαμε και είδαμε για το streetradio.gr στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Πρόκειται για μια παράσταση που προσφέρει άφθονο γέλιο και είναι η τέλεια αφορμή για να ξεφύγουμε λιγάκι από την καθημερινότητα και όσα βιώνουν όλοι τον τελευταίο καιρό.

Εκπληκτικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, σε μια παράσταση που προσφέρει παράλληλα και κοινωνικά μηνύματα. Δύο ώρες γεμάτες με γέλιο, με τον Παύλο Χαϊκάλη να δίνει… ρεσιτάλ στην προσπάθεια του να μάθει το πως είναι είναι να φροντίζεις ένα μωρό.

Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος πλαισιώνεται άρτια από τον Αποστολάκη, ενώ αρκετά δυναμική είναι και η εμφάνιση του Δρακόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία παράσταση της περιοδείας θα γίνει στο Ευριπίδειο θέατρο στις 8 Αυγούστου και σίγουρα αξίζει να πάτε για να γελάσετε άφθονα.

Ερμηνεύουν: Π. Χαϊκάλης, Κ. Αποστολάκης, Γ. Δρακόπουλος, Φ. Αθερίδου, Κ. Φαλελάκης, Θ. Μαρσέλλου.

γράφει ο Ηλίας Λιβάνιος “Μονίμως offside” ΚΥΡ. 23:00-01:00


Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST