Πήγαμε / Είδαμε : Χριστόφορος Ζαραλίκος στο Τριανόν, ανάσα δροσιάς στην καλοκαιρινή Αθήνα

"Επιστροφή στην Κανονικότητα...Ξανά" ο Χριστόφορος Ζαραλίκος συνεχίζει στο Open air ΤΡΙΑΝΟΝ τις Τετάρτες του Ιουλίου

Ο καθένας μετά από τις δύσκολες μέρες τις καραντίνας έχεi ανάγκη να ψυχαγωγηθεί, να γελάσει και να περάσει καλά. Δεν είναι περίεργο να υποθέσει κανείς πως τα πρώτα πολιτιστικά δρώμενα που ξεκίνησαν ήταν stand up comedy. Η πρώτη, ίσως, στην Αθήνα παράσταση stand up comedy είναι η «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» με το Χριστόφορο Ζαραλίκο, τον καλύτερο κωμικό του κόσμου σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της μάνας του (sic), κάθε Τετάρτη στις 9, στον κινηματοθέατρο “Τριανόν”.

Μετά από τις sold out παραστάσεις του Ιουνίου ο Χριστόφορος Ζαραλίκος βρίσκεται και για όλο τον Ιούλιο στο Τριανόν. Έτσι ο Street Radio, βρέθηκε στην πρώτη παράσταση του Ιουλίου. Αφού κάποιος διανύσει την καυτή Αθήνα και πάθει σοκ με τα έργα για τον «μεγάλο περίπατο» φτάνει στο κατάμεστο Τριανόν, έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, με μεγάλη χωρητικότητα και οροφή που ανοίγει και δημιουργεί φυσικό κλιματισμό του χώρου αλλά είναι και αισθητικά ένα υπέροχο φυσικό σκηνικό.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος είναι ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης του ελληνικού stand up comedy με πολύχρονη πορεία στο είδος αυτό. Η ενέργεια του επάνω στη σκηνή είναι εξαιρετική και μπορεί να παρασύρει οποιοδήποτε κοινό βρεθεί απέναντι του. Αρέσκεται να συνομιλεί με τους θεατές και η αντίδραση είναι ανάλογη, με το κοινό να εξομολογείται τις πεποιθήσεις του σε καίρια ζητήματα όπως η πολιτική επικαιρότητα το σεξ αλλά και τα τραγελαφικά στοιχεία της ελληνικής κοινωνίας, δίνοντας την ευκαιρία στον κωμικό να παραγάγει αυτοσχεδιαστικά κείμενα με μεγάλη επιτυχία. Η θεματολογία του στο πρώτο μέρος της παράστασης βασίστηκε κυρίως στην πολιτική επικαιρότητα. Ύστερα από ένα ευχάριστο διάλειμμα με την παρουσία στη σκηνή του μαθητή του Γιώργου Καραμανλή, το δεύτερο μέρος της παράστασης συνεχίστηκε  με ανησυχίες και προβληματισμούς  πάνω στο σεξ και τις σχέσεις.

Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να έχει κάποιος για βραδινή έξοδο, μόνος ή με παρέα, στην καλοκαιρινή Αθήνα με το χιούμορ και το γέλιο που παράγεται να αντισταθμίζει για δύο ώρες την περιρρέουσα επικαιρότητα.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στον Street Radio αξίζει να αναφερθεί πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανταπόκριση του κόσμου για μια ακόμη φορά στις παραστάσεις του. Εύχεται σε όλους υπομονή για τις δύσκολες εποχές που ζούμε χωρίς να διστάζει να σχολιάσει τις άνισες και επιφανειακές πολιτικές της κυβέρνησης στον τομέα του πολιτισμού, του τουρισμού αλλά και γενικότερα της επικαιρότητας.

Τέλος εύχεται σε όλους μας υγεία και δύναμη για το δυσοίωνο μέλλον το οποίο προβλέπεται.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος θα βρίσκεται κάθε Τετάρτη στις 9 με την παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» , στον κινηματοθέατρο “Τριανόν”  για όλο τον Ιούλιο ενώ την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα βρίσκεται και στην Θεσσαλονίκη.

Μην τον χάσετε!!!

Για το Street Radio

Μιχάλης Κόλλιας

 

 

 

 


Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST