Πήγαμε / Είδαμε : “After the end” στον Πολυχώρο BIOS

Πήγαμε / Είδαμε : "After the end" στον Πολυχώρο BIOS

Είδαμε την παράσταση After the End, του συγγραφέα Ντένις Κέλι στον πολυχώρο bios.

Πήγαμε / Είδαμε : "After the end" στον Πολυχώρο BIOS

Ο Ντένις Κέλι, που γεννήθηκε το 1970, είναι πολύ γνωστός στην Ευρώπη και έργα του παίζονται συνέχεια, αυτή την στιγμή στην χώρα μας παίζεται για 4η χρονιά το Girls and Boys στο θέατρο 104.

Το έργο γράφτηκε το 2005 με αφορμή τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο.

Ο συγγραφέας, μας μιλάει για μια πυρηνική έκρηξη, για τις  “χαμένες βαλίτσες” της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, και ένα εφιαλτικό πυρηνικό μανιτάρι που ανεβαίνει πάνω από το Λονδίνο, ενώ γύρω του απλώνεται ο ραδιενεργός θάνατος.

Ο Μαρκ και η Λουίζ, οι δύο ήρωες, συνάδελφοι στο ίδιο γραφείο, Ο Μαρκ που έχει φτιάξει ένα καταφύγιο, η Λουίζ που μεταφέρεται εκεί μετά την έκρηξη.

Ο κόσμος που ήξεραν πού έχει πάψει να είναι ο ίδιος.

Δύο τόσο διαφορετικοί άνθρωποι που πρέπει να επιβιώσουν μέχρι να τους βρουν….αν γίνει εφικτό το σενάριο της διάσωσης.

Μαρκ ” εγώ είχα προετοιμαστεί για όλο αυτό, είχαμε τα πάντα για να επιβιώσουμε, τροφή, το Dungeons and Dragon, και ένα μαχαίρι”.

Λουίζ “το προηγούμενο βράδυ είμαστε όλοι στο μπαρ, όταν έγινε μια έκρηξη, ξύπνησα και ήμουν στο καταφύγιο του Μαρκ, ο Μάρκ μου έσωσε την ζωή”.

Σε ένα κλειστό, φοβικό περιβάλλον, με αβέβαιο το μέλλον της ανθρωπότητας, θα αναμετρηθούν πραγματικά με τους εαυτούς τους.

Μεγάλα θέματα, όπως σεξ, πολιτική, εξουσία, έρωτας, φασισμός, ευθύνη, φιλίες, εμπιστοσύνη, αρχίζει να επηρεάζει τις σχέσεις τους.

Πήγαμε / Είδαμε : "After the end" στον Πολυχώρο BIOSΠοιος είναι ο θύτης και ποιο το θύμα.

Σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά , θέατρο Acting reacting, σκληρό, πραγματικό, απρόβλεπτο, κατάλληλο από 18 και άνω.

Περιέχει σκηνές βίας και κακοποίησης.

Με καταπληκτική μουσική, και σασπένς ανά λεπτό, ανατροπές που δεν περιμένεις, σε κρατάει εκεί από την πρώτη ως την τελευταία ανάσα των ηθοποιών.

90 λεπτά, που σκέφτεσαι, αγωνιάς, μπαίνεις στην θέση τους εναλλάξ, διαφωνείς, συμφωνείς, μισείς, η κατανοείς… απαντάς η αναρωτιέσαι, γίνεσαι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης, γιατί αυτό κάνει το Θέατρο πραγματικά.

γράφει η Χρύσα Κατσιματίδου “Mai di Domenica” ΠΕΜ. 18:00-20:00


Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST