“Oliver Twist” από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου από την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στο θέατρο Λαμπέτη

"Oliver Twist" από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου από την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή στο θέατρο Λαμπέτη

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ ΚΑΡΟΛΟΣ ΝΤΙΚΕΝΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ

Το κλασσικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς θα παρουσιαστεί τη φετινή χειμερινή σεζόν 2019-2020 στον πιο όμορφο ιστορικό κι ανακαινισμένο θεατρικό χώρο της Αθήνας ,στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ. Την ιστορία του μικρού ήρωα μεταφέρει θεατρικά και σκηνοθετεί η δημοφιλής δημιουργός ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.
Ο Αναστάσης Κολοβός, ο Νίκος Ζιάγκος και δεκαπέντε γνωστοί, καταξιωμένοι, αλλά και νέοι εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί, μια μεγάλη ομάδα έμπειρων συντελεστών, υπέροχα, εντυπωσιακάσκηνικά από το Μιχάλη Σδούγκο, μαγευτικές μουσικές και κοστούμια εποχής ντύνονται με 3DANIMATION και συνθέτουν ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.
Με τα σημαντικά και τόσο επίκαιρα μηνύματα του Ντίκενς μέσα από το ορφανό παιδί που τελικά επιλέγει να διατηρήσει την καλοσύνη και την ηθική του μέσα σ’ έναν άδικο κόσμο, σε άθλιες συνθήκες όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία και οι πολλοί ζουν στην απόλυτη φτώχεια σε μια κοινωνία μεγάλων αντιθέσεων, ο Ντίκενς στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας δείχνοντας πως το καλό μπορεί να θριαμβεύσει και πως η αθωότητα, η αλήθεια και η αγνότητα ,αρετές που ανάγονται στην ουσία της παιδικότητας μπορούν να διασωθούν ακόμη και σ’ ένα περιβάλλον ανέχειας και κοινωνικής ανισότητας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ο μικρός ορφανός Όλιβερ βρίσκεται σ’ ένα άθλιο ίδρυμα στην Αγγλία του 19ου αιώνα, όταν τολμάει να ζητήσει λίγο παραπάνω φαγητό από τον ελάχιστο άνοστο χυλό του, τιμωρείται και διώκεται από το σκληρό πανούργο επίτροπο Μπάμπλ.
Έτσι βρίσκεται από το ορφανοτροφείο στους δρόμους του Λονδίνου εξαθλιωμένος και νηστικός. Δεν αργεί να ενταχθεί σε μια ομάδα μικρών κακοποιών που την εκμεταλλεύεται ο πονηρός και ανελέητος Μπιλ. Ύστερα όμως από μια ληστεία συνειδητοποιεί ότι θέλει μια καλύτερη και έντιμη ζωή και αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα της μητέρας του.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ιστορία: Καρόλος Ντίκενς
Θεατρική Μεταφορά – Σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Σκηνογράφος: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΔΟΥΓΚΟΣ
Μουσική επένδυση: ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ
Κινησιολογία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Πρωτότυπη μουσική τραγουδιών: Δάφνη Λαιμού Ζαφειρακοπούλου
Κοστούμια: ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ
Φωτισμοί & 3D ANIMATION: ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ
Δ/νση παραγωγής: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Εκτέλεση Παραγωγής: ΤEXNIS GENESIS
Παραγωγή: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Πρωταγωνιστούν: Αναστάσης Κολοβός, Κώστας Ρωμαίος, Γιάννης Χριστοφάνης, Μάριος Σέρτζιο Μπούσι, Φανή Παρλή, Τζούλια Σπυροπούλου, Κατερίνα Ταπέ, Γιώργος Λουρωτός, Δέσποινα Κασιώτη, Απόστολος Μαλεπιτζής, Νίκος Παπαδάκης, Χρήστος Γιαννακάκος, Δέσποινα Χαριάτη

Guest star: Νίκος Ζιάγκος

Πληροφορίες
ΜΑΙΡΗ ΒΙΝΤΙΑΔΟΥ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6972291819

Πρεμιέρα: 01 Δεκεμβρίου 2019

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Κυριακή στις 15:30

Διάρκεια: 100 λεπτά με διάλειμμα

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 210-4830330

Εισιτήρια: Α Ζώνη 12 ευρώ γενική είσοδος
Β Ζώνη 10 ευρώ γενική είσοδος
Προπώληση: 9 ευρώ www.viva.gr

Ανέργων – Πολυτέκνων 8 ευρώ
Γκρουπ άνω των 20 ατόμων 7 ευρώ
Ειδικές τιμές για σχολεία
Τηλ.: 2105248144 – 2105248140

Facebook Page:https://www.facebook.com/paidikiskinigioulis/


Σχετικά άρθρα

Προηγούμενο άρθρο

ΚΥΤΤΑΡΟ live club


Thumbnail

Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background