Οι Gadjo Dilo την Κυριακή 5 Μαΐου στο Άλσος Κηφισιάς

Οι Gadjo Dilo την Κυριακή 5 Μαΐου στο Άλσος Κηφισιάς
Η πιο αναγνωρίσιμη και μεγάλη έκθεση ανθέων και φυτών στην Ελλάδα γιορτάζει φέτος 65 χρόνια λειτουργίας και ανοίγει τις πόρτες της στις 30 Απριλίου 2019 στο Άλσος Κηφισιάς ‘Δημήτρης Ζωμόπουλος’. Έχοντας προετοιμάσει μία σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ο ιστορικός θεσμός θα δώσει για άλλη μία χρονιά ζωή στο Δήμο Κηφισιάς μέσω διάφορων εκδηλώσεων και συναυλιών .

Την Κυριακή 5 Μαίου , οι Gadjo Dilo θα φορέσουν για άλλη μία φορά τα χρωματιστά τους και θα βρίσκονται στο Άλσος της Κηφισιάς, για να παρουσιάσουν παλαιότερα αλλά και νέα κομμάτια από τη δισκογραφία τους  σε μικρούς και μεγάλους υποστηρικτές της Ανθοκομικής έκθεσης και φυσικά… της Gypsy Jazz!!

Λίγα Λόγια για τους Gadjo Dilo…
Φέτος οι Gadjo Dilo έχουν γενέθλια!!
10 Χρόνια Gadjo Dilo, 10 χρόνια Gypsody!
Πριν από 10 χρόνια   έξι “Tρελοί Mπαλαμοί ” με κοινή αγάπη την Gypsy Jazz μουσική συναντήθηκαν .
Έτσι δημιουργήθηκαν οι Gadjo Dilo , το συγκρότημα που κατάφερε μέσα από τις  διασκευές του , να συστήσει ουσιαστικά  την Manouche μουσική στο ευρύ κοινό!
10 χρόνια αργότερα …
Μετά από δύο studio album με ξεχωριστές διασκευές  που οι περισσότεροι κάπου έχουμε σιγοτραγουδήσει , αναρίθμητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά και σημαντικές συνεργασίες , οι Gadjo Dilo ξεκινάνε για άλλη μια φορά τα καλοκαιρινά τους ταξίδια.
Σε κάθε σταθμό της μουσικής βόλτας τους θα ακούσουμε και κομμάτια από το τρίτο τους album , που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019 και το οποίο θα αποτελείται κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις του συγκροτήματος
10 Χρόνια Gadjo Dilo  ,10 Χρόνια Gypsy Swing !
Για τις εμφανίσεις των Gadjo Dilo  μπορείς να ενημερώνεσαι διαρκώς στην επίσημη σελίδα τους  στο Facebook
 
‘Αλσος Κηφισιάς
Ώρα έναρξης : 20:30μμ
Συμμετοχή : 1.50 ευρώ (γενική είσοδος για όλη την Ανθοκομική έκθεση)

Σχετικά άρθρα

Προηγούμενο άρθρο

ΚΥΤΤΑΡΟ live club


Thumbnail

Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background