Οι Φατ Elvis στο Faust την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

Οι Φατ Elvis στο Faust την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΦAT ELVIS

Οι Φat Elvis επιστρέφουν στη σκηνή του Faust, παρουσιάζοντας ένα «παχουλό» rock’n’roll υπερθέαμα με αφετηρία τον “Βασιλιά” Elvis και κορύφωση τα blues του Νότου.
Η ενδιάμεση πορεία περνάει από τους μεγαλύτερους, κλασικούς μουσικούς σταθμούς της Αμερικής και αντίστοιχα της Αγγλίας, όπως τους country ύμνους του Johnny Cash, τα southern rock των Creedance Clearwater Revival, τις μπαλάντες των Tom Jones και Joe Cocker αλλά και όλη την χορευτική rock’n’roll σκηνή των 60’s με τους γνωστότερους εκφραστές της όπως τους Ray Charles, Little Richard, Jerry Lee Louis και Eddie Cochran. Οι Φat Εlvis ξεπερνούν την λογική της «αντιγραφής» και της retro αισθητικής και παρουσιάζουν τα τραγούδια με βιωματικό τροπό σαν να βρίσκονται στα “στέκια” ή στις αρένες της εποχής. Το κοινό παρεκτρέπεται σε κάθε τους εμφάνιση, υστερία και φρενίτιδα χτυπάει τη «νεολαία» από τις πρώτες νότες. Δεν γίνεται να μην παρασυρθείς!

Οι Φat Elvis είναι:
Χρήστος Σιμωτάς – Κιθάρα
Γιάννης Ζαράγκαλης – Φωνητικά
Γιώργος Αδάμης – Τύμπανα
Παντελής Μπακογεώργος – Μπάσο

FB: www.facebook.com/FatElvisGreece

“Rock and roll music, if you like it, if you feel it, you can’t help but move to it. That’s what happens to me. I can’t help it.”
Elvis Presley

Ώρα έναρξης: 9:30μ.μ
Είσοδος: 5€ (δεν περιλαμβάνει ποτό)


Σχετικά άρθρα

Προηγούμενο άρθρο

ΚΥΤΤΑΡΟ live club


Thumbnail

Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background