Ο Χρήστος Νινιός στο club του Σταυρού του Νότου την Πέμπτη 9 Μαϊου

Ο Χρήστος Νινιός στο club του Σταυρού του Νότου την Πέμπτη 9 Μαϊου

Χρήστος Νινιός / Christos Ninios Πέμπτη 9.5.2019 Σταυρός του Νότου Club

Ο Χρήστος Νινιός, τραγουδοποιός που ξεχωρίζει από την βαθιά φωνή και την ιδιαίτερη γραφή του, μας συστήθηκε το 2009 με τον πρώτο προσωπικό του δίσκο «11+» ενώ το 2013 κυκλοφορεί απο την Warner Music το single «Δεν καταλαβαίνω τι μου λές».

Το 2015 παρουσιάζει την δεύτερη προσωπική του δουλειά από την Feelgood Records «Γράμμα στο Θεό» όπου το ομότιτλο τραγούδι σημειώνει μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία.

Σημαντικές στιγμές στον δίσκο είναι η διασκευή του τραγουδιού «Γυναίκα» του Χρήστου Θηβαίου που το ερμηνεύουν μαζί και η συνεργασία του με την Sunny Μπαλτζή που υπογράφει τους στίχους στο τραγούδι «Ο ύπνος».

Τον Νοέμβρη του 2017 κυκλοφορεί τον τρίτο προσωπικό δίσκο «Παράλληλες ζωές», από τον οποίο ξεχωρίζουν ο «Καημός» και το «Βάλε να πιώ» σε στίχους και μουσική δική του και στον οποίο συνεργάζεται με τους, Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, Αργύρη Λούλατζη, Έτερονήμισυ, Ευριπίδη Ζεμενίδη και Γιώργο Μυζάλη.

Ξεχωριστή στιγμή, είναι η ερμηνεία του Χρήστου στο τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη “Μέτρησα” όπου την διασκευή υπογράφουν οι Έτερονήμισυ και περιλαμβάνεται στο ψηφιακό άλμπουμ των με τίτλο "Δανεικά…κι αγύριστα" το οποίο κυκλοφόρησε ψηφιακά τον Φεβρουάριο 2019

Μια μουσική διαδρομή που η «Κυρία Μάνου» του Διονύση Σαββόπουλου «ακούει την αγάπη» των Τρύπες και η «Τίγρης» των Χαϊνιδων περιπλανιέται στην «κοιλάδα των Τεμπών» του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Μαζί του οι μουσικοί : Σκυλλάς Δρόσος – Κρουστά Μπαλλάς Άκης – Μπάσο Μούρμουρας Μάριος – Κιθάρα Πασσαλίδης Νίκος – Λαούτο – Τζουρά Μακρής Γιώργος – Γκάιντα Guest : Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης

Πέμπτη 9 ΜαΪου Ώρα 22:00 Είσοδος 12€ – Μπύρα – Κρασί


Σχετικά άρθρα

Προηγούμενο άρθρο

ΚΥΤΤΑΡΟ live club


Thumbnail

Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background