Μια μαγική βραδιά στο Christmas theater με την Emma Shapplin & τον Alessandro Safina

Μια μαγική βραδιά στο Christmas theater με την Emma Shapplin & τον Alessandro Safina

Μια εξαιρετική συνάντηση δυο μοναδικών ερμηνευτών της Παγκόσμιας μουσικής σκηνής είχαμε την χαρά να επισκεφτούμε ως Μελωδικές Διαδρομές το Σάββατο 20/11/2021 στον φιλόξενο χώρο του Christmas Theater.

H διακεκριμένη Γαλλίδα ντίβα της ποπ όπερας Emma Shapplin ένωσε τις δυνάμεις της για πρώτη φορά με τον διάσημο Ιταλό τενόρο Alessandro Safina και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά μοναδικό.

Μετά τις δύο sold out συναυλίες στις οποίες την απολαύσαμε δυο χρόνια πρίν στο Christmas Theater, η Emma Shapplin ήρθε ξανά στην χώρα μας με μία εκδήλωση που αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά συναυλιακά δρώμενα της χρονιάς.

Διάσημες άριες με σπουδαία ροκ και ποπ τραγούδια, η συναισθηματική φόρτιση της όπερας και τα χρώματα ψυχής των δύο διακεκριμένων μουσικών φωνών σε συνδυασμό με την συμμετοχή ζωντανής ορχήστρας και χορωδίας έδωσαν στην βραδιά μια μαγική νότα γεμάτη συναίσθημα και αρμονία.

Η Emma Shapplin και ο Alessandro Safina ήρθαν για να αποδείξουν με τον καλύτερο τρόπο πως η μουσική εχει δύναμη και πως η όπερα παραμένει πάντα μια μοναδική εμπειρία και ιδίως όταν συνδυάζεται με μελωδίες που έχουν κερδίσει την καρδιά μας διαχρονικά.

γράφει η Έλενα Ανδριανοπούλου “Μελωδικές διαδρομές” ΣΑΒ. 11:00-13:00

 

 


Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST