Σοφία Τσιακάλου

Σοφία Τσιακάλου

“pectrum” ΚΥΡ. 13:00 – 15:00

Νομίζω πως δεν έχω πιστέψει ποτέ σε τίποτα παραπάνω απ’ ότι στην μουσική.

 

Η κιθάρα μου θα ’ναι για πάντα η καλύτερη μου φίλη. Έπειτα έρχονται το πιάνο και το γιουκαλέλε μου. Προς το παρόν.

 

Το ταξίδι μου ξεκίνησε τον Σεπτέμβρη του ’98 στην πρωτεύουσα. Κι ας μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου κανένας δεν είχε ιδιαίτερη τρέλα με την μουσική, το γονίδιο ήταν εκεί. Το καλλιτεχνικό γενικά. Δοκίμασα λίγο απ’ όλες τις τέχνες, και τις λάτρεψα όλες. Καταλάβαμε όλοι όμως ποια με κέρδισε… υπέροχες βραδιές με τραγούδια και φίλους, συναυλίες (μικρές, μη φανταστείς, για το σχολείο και κάτι φεστιβάλ), ξημερώματα στην Αεροπαγίτου, στους δρόμους του Παρισιού με την Αργυρώ, και φυσικά.. στο ντουζ (δεν έχω παράπονα από τους γείτονες, καλό σημάδι)! Κάποιες φορές τραγουδάμε και με τους μαθητές μου, γιατί πέρα από λάτρης της μουσικής είμαι και μέλλουσα δασκάλα Δημοτικού (όχι μην φοβάστε, με παίρνουν πολλές αγκαλιές όταν με βλέπουν).

 

Όντας ένα πλάσμα εξαιρετικά κοινωνικό, οι επιρροές στα ακούσματά μου είναι διευρυμένες. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μουσικούς του δρόμου, στις καφετέριες και στους αγνώστους στα ταξίδια μου για όλες τις υπέροχες μελωδίες που έχω γνωρίσει.

 

Ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι ήταν και πάντα θα είναι να μαθαίνω νέα τραγούδια. Κι επειδή η μουσική είναι για να την μοιράζεσαι,
σε προσκαλώ στο μουσικό μου φάσμα,
που θα γίνεται όλο και μεγαλύτερο,
καθώς θα ανακαλύπτω και θα ανακαλύπτουμε μαζί την μουσική.

 

/enter the Spectrum/

 

 Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background