Παύλος Μηλιώνης

Παύλος Μηλιώνης

“Αυστηρώς καμπαρέ” ΤΕΤ. 16:00 – 18:00

Δεν επιθυμώ να συστηθώ. Όλα θα συμβούν κάπως. Κατά την πορεία. Street radio γαρ. Ιδιαίτερα. Περίεργα. Όπως μόνο το ραδιόφωνο γνωρίζει.

Θα συναντιόμαστε τις Τετάρτες. Στις έξι. Με κλειστά τα μαγαζιά. Μόλις έχεις γυρίσει σπίτι. Ή στην δουλειά. Με παράταση στην «κόλαση της εργασιακής ημέρας». Στο μέσο της βδομάδας. Τότε που «πονά» περισσότερο. Δεν θα σε βοηθήσω και πολύ στο να κάτσεις σπίτι. Μιας και θα ακούγομαι την ώρα που σβήνει η μέρα και «γυρίζει διακόπτη» η νύχτα. Την ώρα που έρχονται τα πρώτα ποτά χωρίς την ανάγκη κάποιας δικαιολογίας. Ας γίνουν οι Τετάρτες τουλάχιστον το νέο night out. Εξάλλου όπως μόνο οι «αληθινά μυημένοι» – στη ζωή αυτής της πόλης- ξέρουν, «Το Βερολίνο είναι η νέα Αθήνα» ! Αστείο ήταν. Θα λέμε και τέτοια.

Αυτό βέβαια δεν αναιρεί πως εσύ που θα με ακούς από όποιο άλλο μέρος του κόσμου βρίσκεσαι θα πρέπει να κάτσεις μέσα. Θα ταξιδέψεις και θα βρεθείς όπου θέλεις. Ακόμα και αν δεν πας ούτε μερικά μέτρα μακριά από τα monitors ή τον υπολογιστή σου. Δεν έχω εγώ αυτήν την ικανότητα. Η μουσική μας την χαρίζει. Εγώ απλά θα σε συντροφεύω.

Μουσικό ύφος: Crossover και μόνο.

Έμφαση στην φρέσκια, εγχώρια, αγγλόφωνη σκηνή αλλά και μουσική από κάθε σημείο αυτού του κόσμου. Επίπεδου ή σφαιρικού. Όπως και να έχει περπατάμε ακόμη πάνω του. Και με εμένα να προσπαθώ να περιορίσω τα λόγια μου σε ένα θέμα την φορά και σε μία γλώσσα μόνο.

Καλό «δρόμο», καλά μπερδέματα και καλή ακρόαση!

Παύλος Μηλιώνης still known as: Pretty VacantStreet Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background