Μιλένα Στουγγιώτη

Μιλένα Στουγγιώτη

“Rumble” ΔΕΥ. 18:00 – 20:00

Με την ελπίδα πως οι Δευτέρες θα πάρουν έναν άλλον αέρα..

Αν πιστεύετε πως έχετε γνωρίσει πολυλογά άνθρωπο, δεν έχετε γνωρίσει ακόμη εμένα. Μέχρι και το όνομα της εκπομπής είναι μία λέξη τόσο γενική, που χρειάζεται ένα 10λεπτο για να εξηγήσεις κάθε της σημασία, πράγμα που με χαροποιεί αρκετά. Όχι όμως τόσο, όσο ο τίτλος της ραδιοφωνικής παραγωγού, τον  οποίο δεν έχω ακόμη, αλλά διεκδικώ με κάθε τρόπο.

Μεγαλώνοντας σε ένα σπίτι που κάθε μέρα έπαιζε το ράδιο, αναμενόμενο ήταν να το αγαπήσω τόσο και να μαγευτώ από τον κόσμο του. Επειδή όμως έμαθα να μοιράζομαι τα ωραία πράγματα στη ζωή, ήρθα στο streetradio.gr με την προσπάθεια να ομορφύνω το δευτεριάτικο απόγευμά μας και η κάθε εβδομάδα μας να αποχτήσει ένα ακόμη νόημα.

Όλοι οι πιστοί προσέλθετε στη ψυχαγωγική εκπομπή που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και κανένα κοινωνικό γεγονός να μείνει ασχολίαστο. Λένε πως αν είσαι φοιτητής/τρία στην Κοινωνική Πολιτική και δε μιλάς συνέχεια για ότι συμβαίνει στην επικαιρότητα, δε σου δίνουν στο τέλος το πτυχίο και καλό είναι να μη χάνονται ευκαιρίες.

Επειδή όμως ειπώθηκαν πολλά, όχι ότι δε θα βρω να πω και άλλα, σας περιμένω Δευτέρα 18:00-20:00 στην εκπομπή Rumble.Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background