Ιωάννα Τρίγκα

Ιωάννα Τρίγκα

“Fri-nally” ΠΑΡ 16:00 – 18:00

Θα ξεκινήσω από τα πιο βαρετά για να σας εκπλήξω (και ίσως τρομάξω) εν συνεχεία.

Φοιτήτρια του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου (το ένδοξο ΠΕΚΙ με τ’ όνομα). Ανήσυχο και πνεύμα αντιλογίας από μικό παιδάκι. Νευρική και ‘’τσαντήλας’’ όταν μου πειράζουν πράγματα και ανθρώπους που αγαπώ.

Στη ζωή μου δεν ήθελα ποτέ να καταπιάνομαι από ένα κλαδί…σαν τα μαϊμούδια. Ήθελα να βρίσκομαι παντού και να είμαι δημιουργική σε ποικίλους τομείς. Αν για κάτι χαρακτηρίζομαι είναι ότι είμαι βαθιά ονειροπόλα και ολότελα τρελή.

Έχω μια δική μου μοναδική κοσμοθεωρία. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ζω στο δικό μου κόσμο. Να σας εξομολογηθώ κάτι; Ισχύει στο έπακρο!

Παρ’ όλα αυτά αληθινή, που δε φοβάται να προτάξει τα στήθη της και να υπερασπιστεί την αλήθεια και το δίκαιο, δυναμική και υπέρμαχος των ‘’πιστεύω’’ μου. (σιγά βρε σύχρονε Λεωνίδα της Αθήνας).

Νομίζω σε προηγούμενη ζωή θα πρέπει να ήμουν η Ζήνα η πολεμίστρια (το εύχομαι περισσότερο)! Μεγάλες αγάπες της ζωής μου είναι η συγγραφή, το μακιγιάζ και ως βασικός μελλοντικός μου στόχος η Ψυχολογία, πρωτίστως για να σας τρελάνω -όσοι απομείνατε- και δεύτερον γιατί, πώς να το κάνουμε… ο άνθρωπος είναι το πιο όμορφο και συνάμα περίπλοκο πλάσμα που πάτησε ποτέ το πόδι του σε ολάκερο το σύμπαν!

Και, επειδή βαριέμαι και πολύ εύκολα κάτι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθώ ποτέ να εξερευνώ ψυχή και μυαλό. Λάτρης της θετικής ενέργειας, θεωρώ ότι γεννήθηκα με αμέτρητα χαμόγελα στην καρδιά μου και χρέος μου σε τούτη τη (μάταια;-φυσικά και όχι) ζωή να τα σκορπίσω απλόχερα.

Από τότε που με θυμάμαι μιλάω ακατάπαυστα για τα πάντα, είμαι με ένα στυλό και ένα χαρτί στο χέρι, εκφράζονταςλ τις σκέψεις μου και ακούω χωρίς σταματημό ραδιόφωνο.

Πάντοτε με ακουστικά στα αυτιά, να ακούω μελωδίες και να με ονειρεύομαι πίσω από ένα μικρόφωνο να επικοινωνώ με τον κόσμο και να του χαρίζω εύθυμες στιγμές στη μέρα του.

Για όλους αυτούς τους λόγους είμαι εδώ και θα είμαι μαζί σας κάθε Παρασκευή από τις 16:00 μέχρι τις 18:00 στον Steet Radio με την εκπομπή FRI-NALLY! Η Παρασκευή είναι ημέρα γιορτής, προεόρτιο του Σαββατοκύριακου και μαζί με τη δική μου πεποίθηση ότι η ζωή μας είναι ένα μικρό πάρτυ, ερχόμαστε για να σας φτιάξουμε την ημέρα και όχι μόνο.

Τι ζητάω από έσας; ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ!Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background