Γιώργος Χουλάκης«Με το φραπέ στο χέρι» ΚΥΡ. 11:00 – 13:00

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται ! Φτιάξτε καφέ (φραπέ κατα προτίμηση)  και πάμε για μουσικό ταξίδι σε απίθανα μέρη μαζί  με ιστορίες ζωής καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής σκηνής που ένας nerd κροκάνθρωπος θα περιγράφει πίσω απο το μικρόφωνο του Street Radio κάθε Κυριακή 11:00-13:00.

Λιγά λόγια για εμένα…

Το ονομά μου είναι Γιώργος και ανήκω στην γενιά των millennials. Μουσικός του δρόμου στο χόμπι , τραγουδιστής σε συγκρότημα (Gluten-Free )  ξεκίνησα την  επαφή με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία μέσω του YouTube και των πολυποίκιλων λιστών του , της τηλεόρασης και  του ραδιοφώνου . Απο την ηλικία των 13 ετών ανακαλύπτω την έντονη μου αγάπη για τον ελληνικό στίχο και την μαγεία των συναισθημάτων που μπορεί να μεταδώσει.

Έτσι, η ‘’δισκοθήκη’’ μου περιέχει άπειρες ώρες μουσικών δημιουργιών απο σχεδόν όλες τις σκηνές του ελληνικού ρεπερτορίου. Συντονιστείτε,για να ανακαλύψουμε μαζί όλα αυτά τα μουσικά κομμάτια που την διαμόρφωσαν αλλά και να συζητήσουμε για  τα γεγονότα που έκαναν  γνωστούς τόσο τους καλλιτέχνες όσο και τις δημιουργίες τους!Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background