Γιώργος Λιναρίτης

Γιώργος Λιναρίτης

“Art magazino” ΚΥΡ 11:00 – 13:00

Ονομάζομαι Γιώργος Λιναρίτης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά και κατάγομαι από το υπέροχο Ρέθυμνο Κρήτης.

Είμαι απόφοιτος Mεταπτυχιακών σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ κατά κύριο λόγο η προϋπηρεσία μου είναι στον τραπεζικό χώρο.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα μια ιδιαίτερη αγάπη και αδυναμία στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Η αγάπη για την μουσική εξίσου μεγάλη, με συντρόφευε σε όλες τις στιγμές της ζωής μου, ευχάριστες, δυσάρεστες, μελαγχολικές, γλυκόπικρες…

Τα τελευταία 3 χρόνια μαζί με τον Παναγιώτη Πετρόπουλο δημιουργήσαμε το Art Magazino, ένα περιοδικό τέχνης με αναφορά σε οτιδήποτε συμβαίνει στα πολιτισμικά δρώμενα της Αθήνας και όχι μόνο. Τα χρόνια αυτά, ενημερώνουμε ραδιοφωνικά μέσα από την ομώνυμη εκπομπή τους ακροατές μας και τους κρατάμε ενήμερους για Θέατρο, κινηματογράφο, μουσική, βιβλίο κλπ. Παράλληλα έχουμε το δικό μας blog που αρθρογραφούμε και είναι κάτι που γεμίζει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας.

Σε αυτό το ταξίδι δημιουργίας λοιπόν σας θέλουμε συνεπιβάτες μας, κάθε Κυριακή για 2 ώρες από τις 11:00 έως και τις 13:00!

Καλή ακρόαση!

 

 Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background