Έλενα Ζαμζαρά

Έλενα Ζαμζαρά

“The Rockwise radio show” ΠΑΡ. 24:00 – 02:00

“Γεννήθηκα το ΄76 στη Θεσσαλονίκη, εδώ που όλα είναι ωραία! Πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι λέω πολλά αλλά με ωραία φωνή. Συνδυάζοντας τα με τις μουσικές που λατρεύω, έκανα το ραδιόφωνο πραγματικότητα μου! 
Δεν καπνίζω, δεν πίνω όμως τρώω κι εδώ και χρόνια άρχισα να παίρνω και ζακέτα -κυριολεκτικά και μεταφορικά. Καβούκι κι οχυρό μου είναι οι άνθρωποι που αγαπάω και με αγαπούν κι αν δεν τους το λέω, τους το γράφω σε post-it και blog. Από μερικούς δε, παίρνω και συνεντεύξεις.
Έχε στο νου σου πως αν μου μιλήσεις την ώρα που ακούω το εκάστοτε αγαπημένο μου κομμάτι, πιθανότατα δεν θα σου δώσω σημασία. Συγγνώμη αλλά όταν το ακούσεις στην εκπομπή θα το ευχαριστηθείς κι εσύ!

Συντονίσου! Κάθε Παρασκευή τα μεσάνυχτα, εδώ, στον
Street Radio. “

Έλενα 

*Μια εκπομπή που ήρθε να δικαιώσει το τρίπτυχο “live, love and rock’n’roll” μέσα από τραγούδια από τότε που ήμουν παιδί μέχρι τώρα που αρνούμαι να μεγαλώσω. Η “Rockwise” είναι εδώ για να δείξει ότι το ροκ είναι στάση ζωής ακόμη κι αν φοράς ψηλοτάκουνα και σημαίνει κυρίως να τολμάς. Δυνατές μουσικές και ροκ διασκευές που αξίζει να ακούσεις  αλλά και μπαλάντες για να εκφράσουν το συναίσθημα που περισσεύει.

Be there!Street Radio

ο δρόμος σου είναι εδώ

Current track
TITLE
ARTIST

Background